Insula lui Francis Coppola a fost scoasă la vânzare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-11-2022

în: News

Francis Coppola

Nu în fiecare zi o insulă privată este scoasă la vânzare și cu atât mai puțin una care a găzduit o de la Hollywood. Este vorba despre Coral Caye, stațiunea de vis a lui Francis Coppola din sudul Belize, care este de vânzare.

Insula privată autonomă este amenajată cu o casă principală, două căsuțe rustice și un doc. Coral Caye este poziționată în spatele Barierei de Corali Belize, astfel încât apele sale de culoare turcoaz-albastru servesc drept bază incredibil de pitorească pentru înot, snorkeling, caiac sau paddleboarding. Cu toate aceste distrageri binevenite, este greu de imaginat că cineva ar dori să renunțe la insulă. Dar pierderea unui regizor legendar ar putea fi câștigul tău – pentru 2,2 milioane de dolari.

Francis Coppola

În ultimii șase ani, Francis Coppola și familia sa au închiriat insula de doi acri și jumătate, deținută în prezent de avocatul Terry Tao din Los Angeles, notează Mansion Global. S-a spus că Tao a cumpărat enclava în urmă cu 10 ani, atunci când a ridicat casa principală. Coppola a construit ulterior cele două cabane, pe lângă un dig mare care se întinde deasupra apei.

„Francis Coppola a invitat pe toată lumea pe insulă, de la prietenii săi apropiați la vedete de cinema și scriitori și prinți saudiți”, a declarat agentul Corcoran Peter McLean site-ului de listare. Acum, puteți face din Coral Caye propria evadare tropicală. În total, proprietatea poate găzdui până la 10 persoane. Cea mai nouă reședință de pe insulă a fost numită Coral Cottage și oferă un pat king-size, o canapea extensibilă, o zonă de living, verandă și hamace. Există, de asemenea, o baie completă cu duș interior și exterior.

Francis Coppola

Pe de altă parte, cabana Seahorse este situată în apropiere de o mangrove și oferă două paturi queen-size, două paturi twin, o baie interioară și un alt duș în aer liber. În ceea ce privește divertismentul, apelați la Great House care a fost echipată cu un bar complet și sistem de sunet, plus o bucătărie, zonă de luat masa și sală de jocuri.

„Coral Caye a fost un spațiu care ne-a adus mie și familiei mele fericire. Oceanul liniștit și soarele cald au fost un sanctuar pentru noi toți și pauză de la această lume care se află într-o continuă mișcare”, a spus Tao pentru Mansion Global. Cu siguranță, acesta este un beneficiu mult mai valoros decât prețul insulei.