Vila lui Helen Mirren a fost listată pentru 17 milioane de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-01-2023

în: The Famous

Helen Mirren

În anii ’80, Helen Mirren și soțul ei, regizorul Taylor Hackford, și-au cumpărat împreună prima lor casă în Los Angeles – un conac vechi de 100 de ani în stil colonial spaniol. Acum, cuplul este gata să se despartă de această proprietate.

Construit inițial la începutul secolului al XX-lea, vila lui Mirren și Hackford se întinde pe șase acri și jumătate și se află lângă parcul Runyon Canyon. Proprietatea cuprinde o casă principală cu cinci dormitoare și o casă de oaspeți cu trei dormitoare. Terenul include, de asemenea, grădini întinse, o piscină mare și un garaj pentru cinci mașini. De la construcția sa în 1911, casa a avut doar patru proprietari, toți având legături cu industria cinematografică.

Helen Mirren

„Ne-am simțit întotdeauna foarte norocoși cu privire la pedigree-ul acestei case și la faptul că toți oamenii care au locuit acolo au fost artiști care lucrează la Hollywood”, a spus Hackford pentru Wall Street Journal în iulie 2021. Proprietarul inițial al locuinței este Dustin Farnum, un star de film occidental. Apoi a fost vândut scriitorului și producătorului Mark Hellinger și mai târziu i-a aparținut actriței și primei femei producător executivi, Gail Patrick.

Helen Mirren

Conacul în sine este extrem de privat, așezat în spatele a două porți și la capătul unei alee lungi și întortocheate – ceea ce este grozav dacă următorul proprietar se întâmplă să fie o altă celebritate. În ceea ce privește interiorul casei, unele dintre caracteristicile remarcabile includ o bibliotecă extinsă cu lambriuri din lemn și un bar, plus un dining care găzduiește 10 oaspeți. De asemenea, camera de zi a fost amenajată cu un șemineu și are deschidere spre o terasă în aer liber.

„Această proprietate emană Old Hollywood și faptul că a avut doar patru proprietari de când a fost construită și toți sunt figuri influente de la Hollywood întărește acest lucru”, spune agentul Stephen Apelian de la Coldwell Banker Realty.