Louis Vuitton x Nike „Air Force 1” de Virgil Abloh scoși la licitație

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-01-2022

în: Fashion

Louis Vuitton

Adidașii Louis Vuitton și Nike „Air Force 1” by Virgil Abloh vor fi scoși la licitație la Sotheby’s. Prețul de pornire este de 2.000 de dolari și se poate licita până pe 8 februarie 2022.

Un total de 200 de perechi din ediții speciale vor fi scoase la licitație, 100% din încasări mergând către Fondul de burse „Post Modern” Virgil Abloh, care sprijină educația studenților de culoare, afro-americani sau de descendență africană.

Louis Vuitton

Colecția de pantofi sport Louis Vuitton și Nike „Air Force 1” a fost creată inițial pentru colecția masculină de primăvară/vară 2021 a casei de modă de lux. Pentru această lansare specială, fiecare pereche de adidași va fi vândută cu o husă pilot LV care a fost reinterpretată într-o culoare portocalie emblematică și realizată din piele Monogram Taurillon.

La o dată ulterioară, Louis Vuitton va deschide o expoziție care va prezenta toate cele 47 de perechi din colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați de primăvară/vară 2021. Detaliile vor fi anunțate în curând. În ceea ce privește vânzările râvniților adidași, brandul francez de lux a spus că vor fi disponibile cantități limitate și vor fi vândute exclusiv prin rețeaua de magazine Louis Vuitton.

Culorile pentru vânzarea oficială vor fi diferite de cele de la licitația care va avea loc luna aceasta. Ca parte a ultimei creații de design a celebrului designer, Louis Vuitton și Nike „Air Force 1” de Virgil Abloh vor fi cea mai „extravagantă” pereche de adidași din acest an.