Justin Bieber este noul model Calvin Klein Jeans

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-01-2015

în: FashionNews & Features

În vârstă de 20 de ani, vedeta pop Justin Bieber a apărut în imagini sexy ca cel mai recent model de lenjerie al renumitului brand de moda din SUA, Calvin Klein.
Într-o serie de fotografii alb-negru, care au fost făcute publice marți, cântărețul canadian este prezentat etalându-și corpul său tatuat, și abdomenul său six-pack, alături de vedeta Lara Stone.

Justin-Bieber-CK Justin-Bieber-topless

 

Fotografiat de fotografii de moda Mert Alas si Marcus Piggott in New York City, cea mai recentă campanie a brandului îl are ca protagonist pe Justin Bieber alături de Lara Stone în blugi cheie și stiluri de lenjerie de sezon, promovând moștenirea de lungă durată a iconicului brand „de a aduce moda si muzica împreună”.

Justin-Bieber-Lara-Stone Justin-Bieber-calvin-klein-jeans

 

Bieber nu și-a putut ascunde entuziasmul său cu privire la noua campanie, postând pe Twitter statutul său de a fi „oficial o parte din moștenire.”
În vârstă de 20 de ani, cântărețul se alătură unei liste de modele celebre, printre care și Mark Wahlberg, Jamie Dornan, Kellan Lutz, Mehcad Brooks, și mulți alții.
Cea mai recentă campanie Calvin Klein Jeans a fost regizată de Johan Renck și îl are alături pe superstarul global Justin Bieber și supermodelul Lara Stone.