Justin Bieber a proiectat un scuter Vespa și este superb

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-04-2022

în: News

Justin Bieber

Mult așteptata colaborare din 2022 este aici! Vorbim despre cea mai recentă lansare Vespa concepută de Justin Bieber. Proiectul marchează primul parteneriat al producătorului de scutere.

Scuterul Justin Bieber X Vespa este modelat pe o bază Piaggio Sprint și este disponibil în variante de 50, 100 și 100 cmc. Acesta are un aspect alb uimitor pe panourile și jantele exterioare, împreună cu o flacără inscripționată pe corpul scuterului.

Justin Bieber

Designul include un afișaj digital color care se sincronizează cu smartphone-urile pentru a reda melodii și a modifica nuanța luminilor LED. Colecția include de asemenea mănuși, o geantă și o cască asortată cu flacăra imprimată.

Justin Bieber

„Prima dată când am mers cu Vespa a fost undeva în Europa, probabil la Londra sau la Paris. Îmi amintesc că am văzut o Vespa și am spus: „Vreau să merg pe una dintre ele.” Am simțit doar vântul care îmi zbura prin păr și libertatea pe care o oferă. A fost distractiv”, a declarat Bieber.

El a adăugat: “Este o onoare să fii partener cu un brand clasic. A fi capabil să mă exprim, indiferent dacă este prin artă, muzică, imagini sau estetică, a fi capabil să creez ceva din nimic – este o parte din mine. În cele din urmă, scopul în creare și proiectare este întotdeauna să-ți dai un rol unic asupra lucrurilor.”

Pre-rezervările pentru Justin Bieber X Vespa încep pe 20 aprilie, dar încă nu au fost menționate prețurile.

Galerie Foto