Kanye West lansează prima colecție în colaborare cu Gap și Balenciaga

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-02-2022

în: Fashion

Kanye West

Ye și Demna au lansat oficial prima colecție YEEZY GAP creată de Balenciaga. Oferta de debut coincide cu spectacolul Ye’s Donda 2, care a avut loc în Miami. Deocamdată, au fost lansate doar primele opt modele, urmând a fi prezentate mai multe în decursul acestui an. Colecția lui Kanye West își propune să reflecte siluete atemporale traduse prin prisma abordărilor creative ale lui Ye și Demna asupra conceptelor de design utilitar.

Kanye West

Articolele lansate includ o jachetă și pantaloni de denim, o gamă de tricouri cu logo și un hanorac. În plus, un motiv abstract de porumbel este prezentat în întreaga colecție și reprezintă o speranță fără nume pentru viitor. Lansarea YEEZY GAP by Balenciaga a fost anunțată pentru prima dată în luna ianuarie, în urma vânzărilor din colaborarea inițială a mărcii.

„Colaborarea cu Gap și Demna, dar și cu directorul de creație al Balenciaga este o viziune devenită realitate”, a declarat rapperul Kanye West.

Demna a adăugat: „Aceasta este o provocare foarte diferită. Întotdeauna am apreciat utilitarismul și accesibilitatea oferită de Gap. Împărtășesc unele dintre aceleași sensibilități în limbajul meu creativ. Acest proiect mi-a permis să-mi unesc forțele [cu Ye] pentru a crea modă utilitară pentru toți.”

Kanye West

„Sunt foarte puțini oameni pe care îi cunosc, în special de calibrul lui Ye, care înțeleg cu adevărat munca mea atât de bine. Mă face să ies din zona mea de confort și să fiu un designer mai bun. Nu există ego atunci când colaborăm, doar un impuls reciproc de a evolua și de a face ceva grozav și nou”, a continuat designerul.

Primele opt modele sunt disponibile pe site-ul web YEEZY GAP și Farfetch.

Galerie Foto