iPhone Universe Diamond, varianta luxoasă cu pietre prețioase și fragmente de meteorit

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-11-2019

în: News

Apple va lansa în curând noul iPhone 11, apărând deja zvonuri nenumărate în privința designului și performanței telefonului. Între timp, brandul rusesc Caviar, specializat în personalizarea în stil luxos a produselor, a preluat aceste detalii și a anunțat propria variantă de smartphone de lux, denumită Universe Diamond și bazată pe designul noului iPhone.

Modelul este decorat cu pietre prețioase și conține componente provenite de la o navetă spațială, dar și fragmente de rocă lunară și meteoriți.

Designul spațial evocă sistemul solar, orbitele planetelor fiind prezentate pe spatele telefonului ca sfere din aur masiv, în vreme ce planetele și alte corpuri cerești sunt create din pietre prețioase cum ar fi diamantele, rubinele sau topazul. În partea centrală, tot pe spatele telefonului, este poziționat un ceas mecanic cu tourbillon. Universe Diamond va fi lansat într-un singur exemplar, la uluitorul preț de 49.900 de dolari.

Producătorul are însă și variante mai accesibile ca preț, care pornesc de la 4.400 de dolari. Astfel, versiunea iPhone 11 Explorer are o carcasă din piatră sculptată și titan, în timp ce varianta Soyuz conține fragmente din naveta rusească ajunsă în spațiu.