Saber Elyzia - Treat of life

Cultura fashion la cele mai înalte standarde, la Met Gala 2017


Covorul roșu al evenimentului Met Gala 2017 a adunat și anul acesta peste o sută de vedete ce au îmbrăcat ținute spectaculoase. Met Gala a avut loc la Metropolitan Museum of Art, din New York, unde a fost inaugurată ultima expoziție a Costume Institute, denumită “Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between”, ce exprimă lucrarea renumitului designer de modă japonez Rei Kawakubo, în vârstă de 74 de ani.

Când vine vorba de un eveniment de o asemenea anvergură, este întotdeauna dificil să realizezi un top al celor mai impresionante outfit-uri, însă, cu toate acestea, vi le vom prezenta în continuare pe cele mai reprezentative.

Rihanna este una dintre vedetele ce adaptează întotdeauna ținuta sa la tema evenimentului. Aceasta este de asemenea una dintre puținele ce au purtat la Met Gala o ținută marca Rei Kawakubo, și anume o rochie excentrică, de inspirație futuristă, cu accente tridimensionale. Creația a fost accesorizată cu bijuterii din noua colecție Rihanna loves Chopard.

Rihanna 2017 Met Gala - Cultura fashion la cele mai înalte standarde, la Met Gala 2017

Actrița Zendaya a strălucit într-o creație marca Dolce&Gabbana, al cărei imprimeu de inspirație tropicală i-a uimit pe toți participanții. Look-ul a fost completat de hair-styling-ul afro, ce a transformat-o pe celebra actriță într-o adevărată prințesă exotică.

Zendaya Dolce Gabbana Dress Met Gala 2017 770x511 - Cultura fashion la cele mai înalte standarde, la Met Gala 2017

Faimoasa Gigi Hadid a impresionat printr-o rochie în nuanțe nude, semnată de celebra casă Tommy Hilfiger. În ciuda culorilor neutre, ținuta s-a remarcat prin stilul sexy și avangardist.

Gigi Hadid Tommy Hilfiger Dress Met Gala 2017 - Cultura fashion la cele mai înalte standarde, la Met Gala 2017

În ultimul timp, Cara Delevigne nu încetează să șocheze. După ce a abordat un nou stil curajos, renunțând la podoaba sa capilară, ea a demonstrat că poți avea stil și afișând un look nonconformist. Ea a purtat un costum al casei Chanel, mai exact Chanel Haute Couture. Costumul purtat de divă s-a făcut remarcat prin croială clasică, specifică brandului, dar printul modern în nuanțe metalice a încadrat ținuta într-o zonă contemporană.

lede cara delevingne met gala 2017 770x1112 - Cultura fashion la cele mai înalte standarde, la Met Gala 2017

Spre deosebire de stilul său caracteristic, Kim Kardashian a optat pentru o apariție simplă, Vivienne Westwood. Rochia albă, în stil minimalist, căzută pe umeri, care i-a pus în evidență formele voluptoase, a fost accesorizată cu o pereche de sandale în nuanțe nude.

rs 765x1100 170501174910 765.Kim Kardashian 2017 Met Gala - Cultura fashion la cele mai înalte standarde, la Met Gala 2017

Nu în ultimul rând, cel mai în vogă cuplu al momentului, Selena Gomez și The Weeknd au făcut furori pe covorul roșu. Cântăreață a purtat o creație diafană marca Coach, la sugestia celebrei stiliste Kate Young, la care a adăugat un chocker. Look-ul subtil al rochiei a contrastat perfect cu machiajul în nuanțe puternice de roz. Iubitul ei, cântărețul The Weeknd, a completat-o pe frumoasa Selena printr-un costum clasic și elegant.

675592564 the weeknd selena gomez zoom 54f07836 2460 4373 ae9d fc52349c3f04 - Cultura fashion la cele mai înalte standarde, la Met Gala 2017