Kultho – Forever Diamonds: O poveste despre excelenţă

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 03-01-2022

în: Jewels & Watches

Magazinele Kultho invită clientul să pătrundă într-un univers al ceasurilor si al bijuteriilor de lux, care vorbesc despre exclusivism și excelență. O lume aparte, definită de rafinament și eleganță, menită să îți transmită caracterul unic al unor companii și branduri de poveste, punându-se accent pe experiență, pasiune și creativitate.

Povestea Kultho – Forever Diamonds a început acum 16 ani, odată cu deschiderea primului magazin al rețelei.  De atunci și până în prezent, rețeaua omonimă de magazine a ajuns să numere 25 de puncte pe harta României, prezente în cele mai importante mall-uri din țară.

Alegerea atentă a brandurilor din portofoliu face ca fiecare produs în parte să transmită emoție prin materiale, execuție și unicitate și, nu în ultimul rând, transformă orice vizită într-o incursiune fermecătoare în fascinantul univers al bijuteriilor și al ceasurilor.

Născut ca un omagiu adus măiestriei, tradiției și frumosului, KULTHO a adunat în portofoliu branduri de bijuterii si ceasuri cu o reputație remarcabilă la nivel internațional.

Căutând distincția la fiecare pas, brandurile selectate cu minuțiozitate, de o frumusețe copleșitoare, sunt create de maeștri artizani ce ridică meșteșugul la rang de artă. Cu majoritatea acestor creatori și cu creațiile lor minunate v-ați întâlnit și în paginile revistei LUXURY.

Un adevărat stil de viață în sine

Portofoliul KULTHO a ajuns sa fie astăzi definit de bijuterii de referință precum Chopard, Pomellato, Messika, Gucci, Chaumet, Marco Bicego, Pasquale Bruni. De asemenea, în portofoliul companiei regăsim și celebrele perle Mikimoto, alături de alte foarte multe nume de branduri de bijuterii cu o istorie interesantă și marcantă în acest domeniu.

În acelasi timp, pasionații de orologie pot alege modele emblematice de la Breitling, Baume & Mercier, Longines, Rado, Frederique Constant, Union Glashutte, Grand Seiko, Movado, Edox, Hamilton, Gucci, Hermes, Chopard.

Kultho – Forever Diamonds

KULTHO este locul unde poți găsi cadoul perfect, așa că vom aminti și de prețioasele instrumente de scris Montegrappa, S.T. Dupont, Hugo Boss sau Montblanc, pentru o semnătură perfectă sau o epistolă inspirată.

Pentru adevărații cunoscători ai rafinamentului, lumea KULTHO, o lume a distincției, dominată de strălucirea aurului, diamantelor și a pietrelor prețioase, reprezintă un stil de viață în sine.

Fiecare bijuterie spune o poveste despre excelență, iar la KULTHO, excelența capătă sclipiri de diamant ce își păstrează strălucirea pentru totdeauna.

Dincolo de unicitate și estetica extraordinară a pieselor, valoarea bijuteriilor din colecțiile KULTHO se datorează faptului că sunt create manual de maeștri artizani. De la diamante cu tăieturi clasice până la bijuterii cu volume ample, iconice – adevărate piese de referință, fiecare creație poartă după sine o poveste unică, bazată pe tehnici și secrete dobândite în timp prin curajul de a depăși mereu limitele cunoscutului.

În această lume dominată de strălucirea aurului, a diamantelor și a pietrelor prețioase, creativitatea, inovația și detaliile calității sunt cele care pot transforma creațiile clasice în piese unice, iconice.

Spectaculozitatea bijuteriilor încrustate cu pietre prețioase vine din minuțiozitatea cu care sunt lucrate, urmărind simetria perfectă prin tehnici moștenite din generație în generație de la un maestru bijutier la altul – adevărate legende ale manufacturii.

Cei mai bine pregătiți profesioniști vă stau la dispoziție pentru a vă asista în alegerea celor mai potrivite ceasuri și bijuterii, adevărate embleme ale luxului. Aceștia vă vor consilia cu privire la fiecare aspect care ține de minunatele piese de măsurare a timpului.

Aflați mai multe pe: https://www.kultho.ro