La Premiile Oscar se poartă…Balenciaga!

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-04-2022

în: Fashion

Balenciaga

Kim Kardashian și sora sa, Kendall Jenner, au creat un nou moment iconic în lumea fashionului, la petrecerea Vanity Fair organizată anual după decernarea Premiilor Oscar, în Los Angeles, cele două purtând ținute semnate Balenciaga.

Balenciaga

Un motiv pentru care tot mapamodul așteaptă after party-ul premiilor Oscar? Toate celebritățile momentului se întrec în afișarea unor ținute extravagante, unice, rafinate și cu siguranță iconice. Unul dintre lookurile care ne-au atras atenția anul acesta a fost cel purtat de Kim Kardashian, care a ales un full-outfit semnat Balenciaga, într-o culoare vibrantă, numită albastru lagoon. De altfel, Kim a ales să poarte un look prezentat în ultimul fashion show Balenciaga, pentru lansarea colecției Fall Winter 22-23.

La petrecerea Vanity Fair, Kim a asortat rochia mulata albastră cu o pereche de cizme cu vârf ascuțit, cercei din cristale și, desigur, ochelarii de soare Balenciaga, cu ramă argintie, futuristă – accesoriu pe care l-a purtat încă de iarna trecută!

În mod surprinzător, Kim nu a fost singura din familie care a ales să poarte un full look Balenciaga. Sora sa mai mică, Kendall Jenner, a apărut pe covorul roșu alături de Kim, purtând un outfit iconic, creat de celebra casa franceză: o rochie neagră cu volane, prezentată în colecția Spring-Summer 22. De asemenea, Kendall a optat pentru aceeași coafură și aceeași tușă finală a ținutei: ochelarii de soare Balenciaga.

Se pare că în noul sezonul, ochelarii de soare Balenciaga sunt un must-have pentru orice ținută, fie ea sport sau elegantă.

Descoperă întreaga colecție de rame de vedere și ochelari de soare Balenciaga, pe www.koptic.ro

Colecțiile de ochelari din portofoliul K Optic sunt disponibile online, pe singurul site dedicat 100% ochelarilor de designer, dar și fizic în peste 150 de magazine de optică certificate în România. Respectând ADN-ul fiecărui brand, ochelarii distribuiți de K Optic devin un accesoriu definitoriu pentru construirea stilului personal autentic și în ton cu trendurile internaționale de fashion.