Païsi, style that never fades

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 17-02-2019

în: Fashion

Cu o experiență de peste 75 de ani, creațiile Païsi pun în valoare designul high-end cu o materie primă de cea mai bună calitate. Cu Païsi, femeile moderne au opțiuni nesfârșite pentru a-și exprima individualitatea prin alegerile hainelor lor de blană naturală. Cu noile colecții, designerii Païsi depășesc limitările materialului, redefinind locul hainelor de blană naturală în modă.

Païsi întruchipează tradiție, respect pentru frumusețea materialului, măiestrie și pasiune. Sunt multe emoții sub semnătura Païsi, pentru că tradiția se împletește cu sensibilitatea și feminitatea celor mai noi tendințe internaționale în modă. Colecțiile de blană naturală Païsi Fur creează lumea modei unei muze urbane moderne, care rămâne specială pentru frumusețea, eleganța sa atemporală, mereu în căutarea impresionării, curajului și creativității celor mai recente tendințe în modă. Viziunea Païsi dezvăluie o strălucire contemporană care aduce cu ea aproape o valoare de artă artizanală, de aproape un secol.

Païsi celebrează 50 de ani de la înființarea mărcii de vizon Blackglama. Blackglama este cea mai bună marcă de materie primă de vizon din lume. Originar din America de Nord, acest model rar de vizon, cu părul său natural scurt și des, cu aspect catifelat și culoare intensă, definește luxul absolut. Blackglama este cel mai de calitate vizon de pe piaţa mondială, astăzi. Cunoștințele și experiența producătorilor de Blackglama sunt de neegalat în această industrie, având ca efect un produs superior, distins. Blackglama este materia primă folosită de Païsi în colecția 2018-2019; sunt sute de ore investite în crearea acestor piese unice de vizon Païsi. Fiecare bucată de blană Blackglama este selectată manual și inspectată de maeștri cu experiență. Pentru a o califica, Blackglama trebuie să fie lipsită de orice imperfecțiune, atât firele de blană, cât și pielea materialului. Cu criterii atât de înalte, mai puțin de 2% din materia primă de vizon mondial primește nume exclusiv Blackglama și poate purta mult râvnita etichetă Blackglama®. Eticheta de certificare se găsește în interior, iar fiecare piesă are un număr de serie unic. Această etichetă cu serie unică oferă identificare permanentă, precum şi alte caracteristici de securitate care să asigure că haina este autentică, și nu o imitaţie.

Căutând inspirație în natură, designerii au descoperit culorile minunate ale cristalelor obsidian. Obsidianul luminează o undă strălucitoare care ajută să alegem calea către iubire și lumină. Aceste cristale sunt prețuite pentru starea de bine pe care ți-o dau când le ții aproape. La fel ca și cristalele, piesele de blană naturală de vizon din colecția Obsidian au vibrații intense, misterioase, care acționează ca o oglindă a sinelui interior. Ținut aproape de corp, obsidianul „protejează sinele” care continuă să ardă luminos. Cu fiecare colecție, Païsi ne arată că blana naturală este un material foarte special; nu este neapărat pretențioasă, este, mai degrabă, feminină și misterioasă. Designerii Païsi iubesc măiestria și respectă frumusețea naturală a materialului, continuând să surprindă, să vă provoace creativitatea, să vă încânte cu piese unice.

www.paisifurs.com

Galerie Foto