Louis Vuitton a dezvăluit cel mai nou model Skate Sneaker

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-08-2023

în: Fashion

Louis Vuitton

Louis Vuitton a fost probabil prima marcă de lux care a îmbrățișat cu adevărat cultura skate din care s-a inspirat. Astfel, în colaborare cu fondatorul KidSuper, Colm Dillane, Louis Vuitton a lansat cel mai nou sneaker de skate în cadrul show-ului de prezentare a colecției de toamnă/iarnă 2023 al brandului.

Conceput pentru cei îndrăzneți și curajoși, forma pantofului este generoasă, având o construcție groasă. Fiind disponibil în varianta de culoare „Grey/Green”, partea superioară de culoare gri ardezie este alcătuită din piele de vițel premium și plasă tehnică de-a lungul vârfurilor și a cutelor. Șireturile duble bicolore pufoase se adaugă la silueta deja mai mare decât cea a adidasului, în timp ce suprapunerile contrastante albe și gri oferă o estetică dinamică.

Louis Vuitton

Un strop de culoare sosește sub forma unei nuanțe de verde radioactiv, care atinge căptușeala interioară, cercurile pentru șireturi și detaliile de marcă de pe limbă și talpa exterioară. Inițialele și logo-ul brandului francez de lux se regăsesc pe călcâi.

Dezvăluit pentru sezonul de toamnă 2023 noul Skate Sneaker de la Louis Vuitton este disponibil online și în magazinele brandului pentru prețul de 1.340 de dolari.