Chanel 22 – rafinată și modernă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-01-2022

în: FashionNews

Chanel 22

Prezentă pentru prima dată la show-ul de prêt-à-porter de primăvară-vară 2022, geanta CHANEL 22 este cea mai recentă creație de acest gen a Casei și este realizată de Virginie Viard. La fel ca predecesorul său – CHANEL 19 creat în 2019 – numele său face referință atât la anul creării, cât și la un simbol puternic în numerologia CHANEL: în 1922 a fost lansat N°22, al doilea parfum al Casei după N°5 creat în 1921.

Chanel 22

Ancorată ferm în vremurile actuale, CHANEL 22 combină simplitatea și confortul. Funcțională și ușoară, geanta este realizată dintr-o piele extrem de suplă, dar rezistentă. Aceasta este disponibilă în trei mărimi (mic, mediu si mare), dar și ca variantă de rucsac și poate fi regăsită în diferite culori, precum bleumarin, mov și două nuanțe de roz, alb și negru.

Foarte fidelă dorinței lui Gabrielle Chanel de a oferi femeilor libertate de mișcare și spirit, geanta CHANEL 22 este un adevărat aliat pentru viața de zi cu zi. Interiorul său, sofisticat și practic, se închide cu un buton magnetic și cu șnururi asemănătoare poșetei. Are un buzunar interior cu fermoar și o husă detașabilă, ținută în loc de un cârlig.

Chanel 22

Geanta CHANEL 22 adoptă codurile Casei, de la piele matlasată și lanț metalic împletit cu piele până la semnătura „CHANEL” compusă din litere aurii sau metalice lăcuite. În cele din urmă, vine înfrumusețată cu un medalion „CHANEL Paris” cu un dublu C ajurat. Modernă și rafinată, rezultat al energiei creative a Casei, noua poșetă este destinată să devină o creație atemporală CHANEL.

Chanel 22

Un adevărat obiect al dorinței, geanta CHANEL 22 scrie un nou capitol în istoria Casei, combinând creativitatea și libertatea. Aceasta va fi disponibilă în magazine din martie 2022.