Valentino caleidoscopic pentru Harrods

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-12-2014

în: FashionNews & Features

The-World-of-Valentino-at-Harrods

Directorii de creație ai casei Valentino, Maria Grazia Chiuri şi Pierpaolo Piccioli au deschis la Harrods porţile către lumea de Crăciun Valentino, cu o exclusivă colecţie capsulă, prezentând un colorat line-up de rochii de seară, rochii de cocktail, genţi şi ornamente de Crăciun deosebite.

Inspirată de un print iconic dintr-un spectacol Valentino prezentat în anul 1973, colecţia prêt-à-porter oferă trei rochii de seară din tul care pătrund elegant printre gleznele oricărei doamne şi o rochie de cocktail care poate fi cu un model atractiv de zig-zag-uri multicolore îndrăzneţe, ori cu un model cu dungi, împodobită cu paiete, sau, pentru un aspect mai clasic, nuanţe solide de culoare cu paiete în acelaşi ton.

The-World-of-Valentino-at-Harrods-2014-Capsule-Collection

Print-ul din anul 1973 este cea mai recentă îmbogăţire a colecţiei de accesorii – primăvară 2015, reprezentând noi modele geometrice amestecate cu o paletă  vibrantă de culori. Popularele genţi cu ținte, cu lacăt şi genţile Va-va-voom sunt reinterpretate într-un model caleidoscopic, oferind acestor stiluri edgy un impuls de culoare şi o senzaţie de prospeţime pentru noul sezon.

Arhitectul David Chipperfield şi duo-ul creativ al casei de modă Valentino au amplasat genţile cu ţinte şi pantofii corespunzători într-un decor de marmură strălucitoare, alamă şi lemn de stejar.

Maria Grazia Chiuri şi Pierpaolo Piccioli au fost directorii de creație ai casei Valentino din anul 2008, făcând ca moştenirea iconografică a casei de modă să fie reinterpretată, condensată, rezultând într-o estetică mult mai contemporană.

1973-ACCESSORIES-Valentino 1973-ACCESSORIES-Valentino- 1973-ACCESSORIES-Valentino-0001 1973-ACCESSORIES-Valentino-0002 1973-ACCESSORIES-Valentino-0003 1973-ACCESSORIES-Valentino-0004

 

Galerie Foto