Super-iahtul Stella M de 60 de metri este acum disponibil pentru vânzare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-06-2024

în: NauticNews

Stella M

Momentul îndelung așteptat al dezvăluirii imaginilor de interior ale super-iahtului Amels, Stella M, de 60,1 metri, a sosit în sfârșit, marcând debutul vasului pe piață. Reprezentată de Burgess, ambarcațiunea Stella M oferă o oportunitate rară pentru cumpărătorii exigenți de a achiziționa o capodoperă de lux și măiestrie.

Livrat în 2021 ca primul iaht din seria Amels 200 Limited Editions, modelul Stella M se mândrește cu linii delicate și fluide, care sculptează o siluetă atemporală. Construită cu o cocă din oțel și o suprastructură din aluminiu, această navă magnifică îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și performanță, certificate conform clasificării internaționale Lloyds.

Renumitul designer Tim Heywood și-a pus la bătaie expertiza pentru a creiona exteriorul uimitor al ambarcațiunii de lux Stella M, în timp ce designul interior a fost realizat de Reymond Langton Design, companie reputată cu sediul în Marea Britanie, ambele emanând rafinament și înaltă clasă. Cu un tonaj brut de 1.105 GT, iahtul Stella M este echipat cu un sistem hibrid de propulsie diesel-electric, asigurând conformitatea cu reglementările standard IMO Tier III.

Odată ajunși la bordul Stella M, aleșii sorții vor descoperi un salon principal care întruchipează eleganța rafinată și confortul suprem. Scăldat în lumina naturală care pătrunde prin ferestrele panoramice mari, salonul include canapele și fotolii din pluș împodobite cu țesături somptuoase, creând un spațiu primitor pentru relaxare și, bineînțeles, socializare.

Stella M

Un grad de lux la un nivel superior celui obișnuit

Găzduind până la 14 oaspeți în șase cabine, inclusiv un apartament luxos în adevăratul sens al cuvântului pentru proprietar, Stella M oferă un confort și o intimitate de neegalat. Suita proprietarului, situată în partea din față a punții principale, deține un TV lounge dedicat, un balcon rabatabil, un dressing și o baie privată cu duș și cadă.

Facilitățile oferite de Stella M sunt pe cât de impresionante, pe atât de luxoase. Un lift asigură acces fără probleme la toate zonele pentru oaspeți, inclusiv la terasa scăldată de soare, unde oaspeții se pot răsfăța pe șezlongul dublu și în cada cu hidromasaj de dimensiuni mai mult decât generoase. Pe puntea comenzii există o zonă exterioară de luat masa, un spațiu dedicat pentru grătar, precum și un salon deschis pentru mese și relaxare în aer liber.

Stella M

Pentru pasionații de apă, în toate formele ei, Stella M oferă un beach club bine amenajat, cu un wet bar, saună, duș cu aburi și vestiar. Motoarele diesel twin MTU, asociate cu generatoare diesel Scania, propulsează super-iahtul la o viteză maximă de 15 noduri și o viteză de croazieră de 13,5 noduri, cu o autonomie transatlantică de 4.500 de mile marine (pentru americani) sau 8.334 de kilometri (pentru europeni).

Stella M oferă o experiență de yachting de neegalat pentru cei cu gusturi exigente. De aceea, poate fi o investiție solidă pentru cei în căutare de ambarcațiuni spectaculoase, care oferă un confort superior în gamă. Cât despre preț, suma de 77,5 milioane de euro este suficientă pentru acest vis-ambarcațiune sau ambarcațiune de vis, cum preferați să o numiți.

Energy Expo 10-13 octombrie