Swarovski aduce magia sărbătorilor în New York

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-11-2022

în: Travel

Swarovski

Swarovski aduce magia sa cristalizată în orașul New York în acest sezon de sărbători printr-o expoziție uimitoare din țara minunilor de iarnă. Emblematicul Hotel Mark este transformat într-o expoziție extraordinară de decorațiuni Swarovski inspirate de prăjitura preferată a sezonului de iarnă, turta dulce. Această casă de turtă dulce, reală, este împodobită cu elemente festive, de la acadele la Moș Crăciun și soldați de jucărie până la atingerea finală, o panglică verde-smarald strălucitoare.

Odată cu dezvăluirea acestei instalații, CEO-ul Swarovski, Alex Nasard, a declarat: „Orașul New York este sinonim cu sărbătorile, ceea ce face din acesta un parteneriat natural pentru noi. Swarovski aduce bucurie tuturor prin creațiile sale și suntem încântați să celebrăm sărbătorile din acest an cu ornamentele și figurinele noastre, care arată cu adevărat creativitatea și savoir-faire-ul unic al brandului. Cu experiențe fascinante, cum ar fi casa noastră de turtă dulce de la The Mark, invităm pe toată lumea să se bucure de acest sezon minunat.”

Swarovski

Proiectată de directorul de creație Swarovski, Giovanna Engelbert, fațada lui Hotelului Mark a fost reimaginată în formă de turtă dulce cristalizată, cu două cărucioare de bomboane așezate lângă intrare, vânzând ciocolată caldă și acadele de cristal comestibile.Magia continuă în holul hotelului cu un pom de Crăciun magnific și vitrine de bijuterii care oferă inspirație pentru cadourile din acest sezon.

„Cu spectacolul extraordinar de sărbători din acest an, realizat în colaborare cu Swarovski, suntem încântați să continuăm tradiția noastră de a crea momente magice la The Mark Hotel. Acest tărâm strălucitor al minunilor de iarnă va aduce bucurie și dragoste în iubitul nostru oraș New York în cea mai minunată perioadă a anului”, spune Izak Senbahar, președintele Alexico Group și proprietarul Hotelului Mark.

Instalația de Crăciun Swarovski va fi la The Mark, New York, de pe 14 noiembrie 2022 până pe 7 ianuarie 2023.