World Class achiziționează Planet Swim & Gym și deschide cel de-al 38-lea club de health & fitness din rețea

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 03-12-2019

în: It happened

World Class a deschis porțile celui de-al 38-lea club din România și al 29-lea în București, în urma achiziției clubului Planet Swim & Gym. Mișcarea #BeHealthy pentru Mai Multe Mișcări inițiată de World Class în 2018 devine din ce în ce mai puternică prin fiecare nou club care se deschide în zone strategice, cu mari comunități rezidențiale și corporatiste.

Misiunea asumată de World Class România este aceea de a inspira, educa și motiva mai mulți români să fie mai activi mai des. World Class și-a propus să devină al treilea cel mai important loc pentru români, după casă și serviciu și de aceea unul dintre obiectivele principale ale rețelei este să facă serviciile de health & fitness accesibile unui număr din ce în ce mai mare de români.

Un pas înainte spre un stil de viață sănătos

„Achiziția Planet Swim & Gym este un pas strategic care ne duce mai departe în misiunea noastră. Are o locație excelentă, iar membrii vor beneficia de sprijinul unei echipe puternice de experți în health & fitness. Clubul oferă piscine interioare și exterioare, cu o zonă de relaxare, ceea ce îl face ideal pentru familii și, de asemenea, pentru momentele de wellness după orele de serviciu. Ne consolidăm rețeaua și astfel oferim mai mult membrilor noștri adăugând serviciile de health & fitness ale clubului Planet Swim & Gym. Acest club a construit în timp o comunitate puternică, având  un succes deosebit în ceea ce privește oferta de înot pentru copii și atrăgând familiile să fie active împreună. World Class Planet va fi cel de-al 38-lea club de health & fitness și va aduce serviciile noastre și mai aproape de casele și locurile de muncă ale românilor. În viitorul apropiat avem noi planuri de extindere a rețelei noastre în locații strategice”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Fostul club Planet Swim & Gym a avut o istorie de 15 ani și toți membrii săi vor deveni automat membri World Class, cu acces la 33 de cluburi World Class din București și din țară, până la categoria Gold (Bronze, Silver și Gold). Clubul amplasat pe trei niveluri oferă două studiouri de aerobic pentru clase de group fitness, un studio de cycling, un studio de antenaente 1-la-1, piscină semi-olimpică interioară și piscină exterioară cu grădină de vară și zonă cu șezlonguri. Membrii vor beneficia, de asemenea, de serviciile unui salon de înfrumusețare. Locația noului club World Class este strategică, vizând o zonă cu o densitate ridicată de comunități rezidențiale și corporatiste. Situat în Voluntari-Pipera, strada Emil Racoviță nr. 1, Voluntari, clubul este un nou pas în misiunea World Class de a face serviciile de sănătate și fitness mai accesibile pentru mai mulți români pentru a-i ajuta să fie mai activi mai des și să se bucure de o viață mai bună.

Clubul este foarte accesibil, iar membrii își vor putea parca mașinile în parcare privată cu 200 de locuri. Programul de funcționare va fi de luni până vineri, între 06.30-22.30 și sâmbătă, duminică, între 08.00-20.00.