Designul maximalist al lui Missoni a ajuns în Maldive

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-01-2023

în: Travel

Missoni

Missoni tocmai a oferit unui Beach Club din stațiunea One&Only Reethi Rah o schimbare plină de culoare. Spațiul reimaginat în aer liber surprinde esența împrejurimilor tropicale printr-un spectru vibrant de albastru, verde și alb. Desigur, vă puteți aștepta și la o mulțime de modele de semnătură ale lui Missoni.

Proiectat de Alberto Caliri, directorul de creație al colecției cu produse pentru casă a lui Missoni, clubul este echipat cu mobilier personalizat care prezintă motivele recunoscute ale brandului. Totul, de la șezlonguri și căsuțe până la standul de popsicle și cabina DJ a primit tratamentul Missoni. Oaspeții pot folosi chiar și panouri, biciclete și mașinuțe de golf concepute de Missoni.

Noul aspect nu se oprește nici la clubul de pe plajă. Veți vedea Missoni peste tot în One&Only Reethi Rah. Situată în atolul North Malé, stațiunea luxoasă insulară găzduiește 122 de vile private, dintre care 90 sunt situate pe plajă și 32 deasupra lagunei. Grand Residence, Grand Sunset Residence, Treehouse Villa și un număr limitat de Grand Water Villas au fost reîmprospătate cu un nou decor Missoni. Toate vilele bine amenajate ale complexului au un cinematograf privat în aer liber, cu un șemineu confortabil. Oaspeții se vor bucura, de asemenea, de un bucătar privat, de transferuri cu iahturi de lux și de un concierge personal.

Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți de noua schemă de design, Missoni a preluat și NEO Beach Boutique al stațiunii. Magazinul pop-up va vinde diverse piese din colaborare pe care nu le veți găsi în altă parte, inclusiv o selecție râvnită de îmbrăcăminte de plajă. Însă este foarte important de menționat că beach club-ul Missoni va fi deschis doar în acest an. Cu alte cuvinte, ar trebui să planificați o călătorie în Maldive cât mai curând posibil.