TommyXNadal – Stilul alianței între doi campioni

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 27-03-2017

în: Fashion

Galeria iconică de referințe în muzică și sport unite, dincolo de generație și performanță, prin redarea visului american sub intuiția lui Tommy Hilfiger îl întâmpină pe Rafael Nadal ca nou portret al distincției în dinamism.

Dedicând cea mai sinceră celebrare a spiritului american, viziunea lui Tommy Hilfiger desăvârșește simbioza dintre originalitate și curaj, valori cu o superbă reflecție în manifestul fiecărui artist sau sportiv ce s-a regăsit în geniul care a democratizat estetica preppy, deviind-o de la elitism spre o metaforă a libertății și încrederii în sine. Având virtuozitatea pe teren egalată doar de implicarea, empatia și recunoștința cu care răspunde succesului prin opera sa umanitară, „Regele zgurii” inspiră în colecția TommyXNadal transpunerea performanței în fiecare dimensiune a creației, de la un stil vibrant, modelat de pasiunea pentru energie, până la dezvoltarea țesăturilor inovatoare THFLEX în baza excepționalelor calități ale lânii merinos, cu 50% mai subțire decât firul de păr.

În serviciul confortului grație calităţilor remarcabile de reglare a temperaturii corpului, rezistenţă şi durabilitate, lâna merinos se distinge printr-o impresionantă versatilitate, convingând atât maeștrii croitoriei de prestigiu, cât și cercetătorii segmentului sportswear în dezvoltarea celor mai eficiente țesături dedicate probelor extreme.

Dincolo de capacitatea de a absorbi până la 30% din propria greutate în umezeală, ţinând-o departe de corp şi asigurând confortul purtătorului indiferent de temperatură, prin conţinutul de lanolină ce oferă protecţie împotriva bacteriilor, lâna merinos este potrivită persoanelor predispuse la alergii. Una dintre puținele țesături care prezintă o barieră împotriva razelor UV, lâna merinos se impune prin rezistența la pete, blocând absorbția în profunzime a oricăror impurități și atrăgând, în acelaşi timp, mai puţin praf.

Uluitoarele atribute ce consacră lâna merinos drept cea mai populară planșă a stilului susțin colecția TommyXNadal valorificate prin excelența impusă de Woolmark în prelucrarea țesăturilor.

Fascinantă și împlinitoare prin ritmul care amintește de un spectacol al servelor, frumusețea unei vieți active este recreată în fațete ale personalității sale prin armonia liniilor nestructurate ce schițează originalul THE PERFORMANCE SUIT, pentru care performanța, fluiditatea și fermitatea mișcării primesc un impuls prin talia cu închidere inspirată de echipamentele sportive. Excepțional de ușor, flexibil și rezistent la șifonare, THE TRAVEL SUIT captează prin adaptabilitate o incitantă invitație spre a savura noi experiențe.

Cât despre THE ULTRA-LIGHT SUIT, eleganța capătă o nouă arhitectură prin inserțiile subtil structurale din jacard, care conturează un sacou ce cântărește mai puțin decât o cămașă din bumbac.

Intuiția unui campion spre o desăvârșită pendulare între roluri ce-l impun ca inspirație asemeni ștachetei cu care înnobilează sportul se adaptează, prin colecția TommyXNadal, într-o strălucită stilizare grație culorilor emblematice pentru spiritul american, acum regăsite la nivelul cravatei, complimentând modele originale ce recompun cămașa Windsor sau introduc un hibrid cu tricou polo.