Top 5 ochelari de soare pentru bărbați în 2022

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-03-2022

în: Fashion

ochelari de soare

O rezoluție pentru 2022? Mai mulți ochelari de soare! Cu toții suntem cu gândul la următoarea vacanță, iar un lucru știm sigur: accesoriul care nu trebuie să lipsească din bagaj sunt ochelarii de soare. Fie că mergem într-o vacanță la ski sau la plajă. Luxury Adviser-ul K Optic te invită să descoperi top 5 ochelari de soare pentru bărbați în 2022!

Ochelari de soare

Ochelari aviator oversize

Fiecare gentleman trebuie să aibă în garderobă acea pereche de ochelari de soare clasică, foarte versatilă, pe care o poate purta în orice moment și la orice ocazie. Și în anul 2022, piesa clasică must have rămâne rama aviator, casele de fashion propunând însă mai multe variante: vintage, oversize, ramă metalică sau din acetat. 

Ochelari de soare

Ochelari Masca

Unul dintre motto-urile casei Gucci rămâne “the bigger, the better”, care o dată cu noua colecție propune o combinație inedită între ramele supradimensionate și cele cu design vintage, reușind să aducă eleganța anilor ’80 în tendințele actuale ale anului 2022. Un aspect extrem de interesant și inedit este rama din acetat dublu, bicolor.

Ochelari cu rama bold

Ochelarii cu rama din acetat gros sunt un accesoriu ideal pentru ținutele casual sau streetstyle și oferă un aer masculin și cool outfitului tău. Poți alege dintr-o varietate de forme, de la rama îngustă, precum cea de la Saint Laurent, până la ramele oversize de la Gucci.

Ochelari de soare

Ochelari Caravan, cu ramă metalică

Casa de bijuterii Cartier propune pentru noul an ochelarii de soare cu ramă metalică, cu designuri atât clasice, precum aviator, cât și reinterpretate, precum rama caravan îngustă. 2022 adaugă o pată de culoare outfiturilor domnilor și propune lentile colorate, precum cele albastre, verzi sau chiar gradient.

Ochelari de soare

Ochelari statement

Cu un design atemporal, alături de ramele aviator, ochelarii de soare statement sunt acel accesoriu versatil pe care te poți baza în orice moment al zilei sau în orice context. Ideali pentru zilele însorite, aceștia sunt accesoriul care oferă atât protecție solară maximă, cât și un artificiu stilistic ce îți transformă instant lookul. 

Te-ai decis care vor fi ochelarii tăi preferați în 2022? Dacă încă nu ești sigur ce model și se potrivește, descoperă întreaga colecție de ochelari de soare pe koptic.ro, singurul site din România dedicat 100% ochelarilor de designer.