Billie Eilish cântă la Premiile Oscar 2020

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2020

în: NewsThe Famous

Billie Eilish

După ce făcut istorie la Premiile Grammy, unde a câștigat cinci trofee, Billie Eilish va cânta la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc pe 9 februarie.

Anunțul a fost făcut de Academia de film americană într-o postare pe Instagram.

Eilish, în vârstă de 18 ani, a devenit una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală. Neconvenționala cântăreață combină șoptitul cu cântatul și are un stil eclectic cu influențe de pop, rock și muzică electronică. Ea a fost comparată cu Nirvana chiar de către fostul toboșar al legendarei trupe de la începutul anilor 1990.

La finalul lunii ianuarie, Eilish a câștigat cinci din cele șase premii pentru care a fost nominalizată la Premiile Grammy. Cele mai importante premii au fost pentru: „Best new artist”, „Album of the year”, „Song of the year” și „Record of the year”.

Eilish a mai înregistrat o premieră, fiind cea mai tânără artistă care a realizat piesa tematică pentru un nou film din seria James Bond.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an nu va avea un prezentator principal, fiind al doilea an la rând când s-a luat această decizie.

Oscarurile din 2019 au fost primele în 30 de ani care nu au avut un maestru de ceremonie, fapt ce a dus la creşterea audienţei postului ABC, după patru ani de scădere, notează Agerpres.