Santoni dezvăluie un set de genți de voiaj conceput pentru noul Mercedes-AMG SL

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-12-2021

în: LifestyleNews

Mercedes-AMG SL

Dacă ești pregătit să pleci în vacanță cu noul Mercedes-AMG SL, Santoni îți oferă cele mai frumoase accesorii de călătorie! Brandul a dezvăluit recent un set de genți de voiaj realizat în parteneriat cu AMG și este cât se poate de spectaculos!

Conceput pentru a se potrivi portbagajului Mercedes-AMG SL, setul de genți este realizat din aceeași piele Nappa folosită pentru husele scaunelor mașinii de lux. Colecția este disponibilă în trei dimensiuni: o geantă/poșetă de frumusețe (11 x 4,3 x 6,3 inchi), un rucsac (14,1 x 7,1 x 16,1 inci) și un weekender (24,8 x 11 x 13,8 inci), în nuanțe variind de la negru, maro Siena și roșu.

Santoni

„Noul Mercedes-AMG SL oferă cel mai înalt nivel de confort și calitate și combină acest lucru cu o sportivitate inspirațională. Acest lucru îl face însoțitorul auto ideal pentru acele evadări ocazionale din rutina zilnică, iar setul de bagaje personalizat Santoni este accesoriul perfect. Cu noul SL, ca și cu colecția Santoni, luxul se întâlnește cu măiestria”, a declarat Philipp Schiemer, președintele Consiliului de Administrație al Mercedes-AMG GmbH.

Toate cele trei articole din colecție sunt lucrate manual și sunt disponibile pentru precomandă, cu un termen de livrare estimat de 12 săptămâni.

Galerie Foto