Karl Kani X Stranger Things lansează o colecție capsulă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-07-2022

în: Fashion

Stranger Things

Lansarea colecției Karl Kani x Stranger Things îi face pe fanii celebrului serial foarte fericiți și fashionable. Creând piese comemorative pentru finalul sezonului, colecția emană toată nostalgia și vibrațiile supranaturale ale serialului în piese selectate pe care chiar ai vrea să le porți.

Stranger Things

Printre look-urile memorabile se numără grafica inspirată de cărți poștale, tricouri în stil baseball și tricouri hawaiene cu imprimeuri florale. Mai mult decât atât, colecția îmbină fără efort echilibrul anilor ’80 cu întunericul ascuns din celebrul serial.

Stranger Things

Karl Kani x Stranger Things include atât modele pentru femei, cât și bărbați, precum și o varietate de accesorii. Piesele remarcabile includ o jachetă verde Hawkins pentru colegiu, o ținută din denim, constând din pantaloni scurți și o vestă, precum și pantaloni scurți negri și un hanorac negru.

Stranger Things

Așadar, indiferent dacă ești fan Stranger Things sau doar apreciezi o colaborare atentă și elegantă, cu siguranță îți vei dori să vezi mai multe articole din această colecție, care este disponibilă pe www.snipes.com