Mercedes-AMG lansează un cărucior în ediție limitată

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 30-05-2022

în: News & Features

Mercedes-AMG

Dacă îți dorești ca urmașii tăi să-ți calce pe urme și să dezvolte o dragoste profundă și durabilă pentru mașini, trebuie să le inoculezi această pasiune încă din primele zile de viață. Pentru a face asta, tot ce ai nevoie este căruciorul Mercedes-AMG.

Dezvoltat în colaborare cu compania germană Hartan, căruciorul Mercedes-AMG există de ceva vreme și am văzut mai multe iterații ale acestuia în ultimii ani. Cu toate acestea, producătorul auto german a lansat acum un model în ediție limitată inspirat de coupe-ul cu patru uși AMG GT. Limitat la doar 299 de exemplare, căruciorul AMG GT are o schemă de culori vibrante pentru a-l deosebi de versiunile standard care sunt oferite în negru și argintiu.

Mercedes-AMG

 

Cea mai vizibilă parte a căruciorului în ediție limitată este baldachinul său colorat, realizat din țesătură jacquard. Acesta are un model AMG și o combinație de culori strălucitoare roșu-negru, care se potrivesc cu geanta pliabilă care vine cu el. Mânerul este învelit în piele premium neagră cu cusături roșii. Mai mult, compania a folosit tapițerie din microfibră Dinamica pentru incrustația scaunului, care poate fi găsită și în automobilul AMG GT. În plus, căruciorul este echipat și cu un set grozav de jante AMG cu spițe încrucișate, similar cu ceea ce ați vedea la un AMG GT.

Mercedes-AMG

Logo-ul AMG își face apariția pe ambele părți ale cadrului de aluminiu, dar și pe buzunarul pliabil. Toate modelele sunt aproape identice cu versiunea standard, care dispune de roți blocabile, pivotante cu suspensie, un ham în cinci puncte cu închideri magnetice și reflectoare pe mânerul reglabil pe înălțime.

Căruciorul Mercedes-AMG în ediție limitată va fi disponibil pentru vânzare în Europa începând cu iulie 2022. Prețul nu a fost încă anunțat, dar modelul standard este la vânzare pentru 1.100 EUR.