Burberry lansează o colecție de genți virtuale în ediție limitată

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-07-2022

în: Fashion

Burberry

Cea mai recentă colaborare a brandului Burberry te duce în al nouălea cer. Noua colecție virtuală de genți, care cuprinde cinci modele în ediție limitată a apărut pe Roblox, o platformă de jocuri care nu se conturează neapărat ca un spațiu pentru moda de lux.

În parteneriat cu designerul digital @Builder_Boy, Roblox Avatar Marketplace a lansat redări virtuale ale modelului iconic Lola realizat din materiale remarcabile inspirate de elemente naturale. O ciocnire a spațiilor din altă lume, genți „făcute din” nori, apă și frunziș sălbatic dansează sau levitează așa cum ar face-o în stratosferă, dar prin pixeli realiști cu monograma TB specifică brandului de lux.

Prețul unei genți Lola virtuală este doar 800 de Roblox sau aproximativ echivalentul a zece dolari. Un număr nelimitat de genți au fost lansate pentru doar 24 de ore, în fiecare zi, pentru ca avatarele să se etaleze în fața a peste 50 de milioane de utilizatori activi zilnici ai Roblox.

„Expresia personajelor noastre digitale este un concept fascinant și despre care știm că este din ce în ce mai important pentru clienții noștri. Roblox este o platformă construită pe pilonii de imaginație, comunitate și creativitate care sunt esențiali pentru brandul nostru și suntem încântați să aducem produsele noastre virtuale acestei comunități”, spune Rachel Waller, vicepreședintele Channel Inovation la Burberry.