Hennessy lansează prima colecție de coniac în variantă NFT

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-01-2022

în: News

Hennessy

Maison Hennessy lansează primele NFT-uri în parteneriat cu BlockBar. Elegant și subtil, noul coniac Hennessy·8 întruchipează 250 de ani de excelență, reinventare și expertiză comună. Numerotate de la 1 la 250, cele două NFT oferă o oportunitate exclusivă de a deține o sticlă de coniac care face istorie.

De asemenea, la achiziționarea unui NFT Maison Hennessy îl va întâmpina pe cumpărător la moșia Hennessy din Cognac ca prieten al Casei.

Hennessy

Oferită exclusiv prin BlockBar.com, versiunea criptografică va fi ținută în siguranță de BlockBar cu o înregistrare a autenticității deținută pe blockchain ca certificat digital de proprietate. Cumpărătorul poate alege să răscumpere produsul fizic și să-i fie livrat de la facilitatea de stocare securizată a BlockBar sau să schimbe versiunea sa NFT pe piața BlockBar.com.

NFT-urile Hennessy·8 vin însoțite de atribute atât fizice, cât și digitale.O sculptură comemorativă însoțește fiecare achiziție, împreună cu o cheie de cupru asemănătoare unei bijuterii pentru a deschide cufărul fizic.Cufărul, proiectat de Arik Levy, este realizat din doagele de stejar provenite de la La Sarrazine, dogăria Hennessy, și este alcătuit din 25 de straturi, fiecare simbolizând 10 ani din istoria lui Hennessy.

Hennessy

Mai mult decât atât, la achiziționarea unui NFT mai primiți și o cutie de instrumente care conține 4 pahare de degustare concepute inițial de producătorul de sticlă Georg Riedel și Yann Fillioux în urmă cu 30 de ani și reeditate pentru Hennessy·8. De asemenea, în această cutie sunt incluse o pipetă din lemn de butoi de stejar și un suport de plută. O broșură care descrie geneza și spiritul Hennessy·8, o placă de autentificare personalizată și un certificat numerotat semnat de Yann Fillioux completează prezentarea noului coniac.

Cele două NFT-uri sunt disponibile la prețul de 58 ETH (aproximativ 225.000 de dolari) și vor fi lansate miercuri, 12 ianuarie 2022, prin intermediul blockbar.com. NFT-urile pot fi achiziționate cu Ethereum (ETH) sau cu cardul de credit.