Replica mașinii F1 a lui Lewis Hamilton este disponibilă pentru 35.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-12-2021

în: AutoNews

Lewis Hamilton

Colecția Amalgam a dezvăluit o nouă serie de modele de Formula 1 construite manual, care include o replică la scară 1:4 a mașinii lui Lewis Hamilton, câștigătoare a campionatului 2020.

Modelele la scară construite manual de Amalgam Collection sunt rafinate. Cu doar câteva luni în urmă, compania cu sediul în Marea Britanie a anunțat o colaborare cu Ferrari pentru a le oferi proprietarilor săi șansa de a obține o replică la scară a supercarului lor italian.

Lewis Hamilton

Recrearea Mercedes-AMG F1 W11 EQ Performance a lui Lewis Hamilton a fost comandată de echipa Mercedes Petronas F1. Deși modelul la scară măsoară 49 de inci lungime, imaginile te pot păcăli să crezi că este modelul original, iar asta se datorează atenției la detalii cu care a fost realizat acest model.

A fost nevoie de aproximativ 4500 de ore pentru dezvoltarea modelului la scară, iar Amalgam Collection spune că va dura încă 450 de ore pentru a construi manual fiecare exemplar. Detaliile tehnice ale mașinii de F1, inclusiv componentele sale și designul, au fost surprinse într-un mod uimitor.

Lewis Hamilton

Amalgam Collection intenționează să realizeze doar 7 exemple de F1 a lui Hamilton, ca omagiu pentru câștigarea a 7 titluri de campionat. Fiecare dintre acestea va fi numerotată individual și va costa 35.000 de dolari. Compania britanică are, de asemenea, modele la scară 1:8 și 1:18 ale modelului W11 EQ Performance, împreună cu o replică la dimensiune completă a volanului mașinii de F1.

Galerie Foto

 

Energy Expo 10-13 octombrie