Cele mai mari hoteluri de lux din lume acceptă criptomonede

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-08-2022

în: News

criptomonede

Piața de criptomonede pare să câștige tot mai mult teren, iar cele mai mari branduri din lume le-au acceptat ca formă de plată legitimă, ultimul de pe listă fiind Soneva.

Deținătorul unora dintre cele mai luxoase hoteluri din lume a anunțat că va accepta Bitcoin și Ethereum ca metodă de plată în stațiunile sale din Thailanda și Maldive. În acest sens, opțiunea de plată a criptomonedei va fi disponibilă la Soneva Fushi, Soneva Jani și Soneva în Aqua din Maldive și Soneva Kiri în Thailanda. În plus, această modalitate de plată va fi disponibilă și pentru Soneva Villa Ownership, care oferă imobile cumpărătorilor străini din Maldive.

criptomonede

Brandul a colaborat cu furnizorul de soluții de plată pentru criptomonede TripleA și cu furnizorul de platforme de plată Pomelo Pay pentru noua inițiativă. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că plățile efectuate vor fi 100% nerambursabile, creditele fiind acordate conform politicii interne.

criptomonede

„La Soneva, ne-am străduit întotdeauna să fim un pionier în industria ospitalității, prin urmare acceptarea criptomonedelor ca metodă de plată este un alt exemplu de a le permite oaspeților noștri internaționali să efectueze cu ușurință plăți din orice parte a lumii”, a declarat Bruce Bromley, director financiar și director general adjunct al Soneva.

Având în vedere că piața globală de criptomonede este estimată că va ajunge la 4,94 miliarde până în 2030, se pare că Soneva a luat o decizie foarte bună!