A fost dezvăluită ultima colaborare dintre Virgil Abloh și Mercedes-Benz

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-04-2022

în: Fashion

Virgil Abloh

Capitolul final al Proiectului MAYBACH, proiectat și creat de însuși Virgil Abloh alături de directorul de proiectare al Mercedes-Benz Group AG, Gorden Wagener, a fost finalizat cu puțin timp înainte de tragica dispariție a designerului. Iar acum colaborarea finală a fost dezvăluită.

Colaborarea include un alt Mercedes-Maybach și urmează să fie dezvăluită în următoarele zile. Autoturismul a inspirat și o colecție capsulă în colaborare cu Off-White™, luând indicii de design de la mașina electrică de spectacol Project MAYBACH.

Virgil Abloh

Gama de articole de îmbrăcăminte lansată alături de mașină include un hanorac co-branded în același ton nisipiu ca și mașina, cu o urmă vintage, precum și o șapcă din pânză asortată, un hanorac din bumbac și mănuși din neopren și piele de căprioară care prezintă bretele velcro albastre „ABLOH” ce se așează peste încheieturile mâinilor.

Ediția limitată Clasa S și colecția capsulă marchează cea de-a treia și ultima colaborare a lui Virgil Abloh cu Mercedes-Benz și a doua sa cu Mercedes-Maybach și a avut un impact pozitiv asupra brandului în sine.

Virgil Abloh

Colaborarea lui Abloh a marcat o nouă eră a inovației pentru Mercedes și a pus accent pe noile tehnologii și durabilitate, care au inspirat eticheta pentru proiecte viitoare. În ciuda faptului că acest parteneriat se apropie de sfârșit, influența sa va fi resimțită în anii următori la Mercedes-Benz.

Colecția de îmbrăcăminte va fi disponibilă începând cu 5 aprilie online, la Off-White™, precum și în magazinele online Farfetch și Maybach Icons of Luxury. În plus, capsula va fi pusă în vânzare și în anumite magazine Off-White™.