Cristale, perle și charmuri! Descoperă cei mai glam ochelari pentru petrecerea dintre ani!

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-12-2021

în: FashionNews

KOptic

Evenimentul pe care l-ai așteptat tot anul este mai aproape decât crezi! E timpul să îți pregătești cel mai glam outfit pentru petrecerile de sărbători și evident, pentru petrecerea de Revelion! Cu siguranță te-ai gândit deja ce rochie spectaculoasă o să porți pentru a întoarce toate privirile și cum vei alcătui cel mai inedit styling al anului. Și acum că ai stabilit ce vei purta, cum îți vei aranja părul, ce make-up vei alege și cu ce pantofi vei dansa toată noaptea, observi că lipsește ceva…dar nu e așa că nu știi ce?

Există un mic detaliu, care mereu face diferența: accesorizarea! Și ce altă modalitate este mai bună pentru a străluci toată noaptea, decât purtând o pereche de ochelari bijuterie? Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai glam și mai extravagante piese de eyewear.

Ochelari

Ochelarii cu charms & chains

Unii dintre cei mai stylish ochelari din colecțiile acestui an sunt ochelarii accesorizați cu charmuri și lanțuri. Desigur, aceste piese inedite de eyewear cu fost lansate de către una dintre cele mai extravagante case de modă din lume, și anume Gucci și au devenit instant un accesoriu must have, deoarece îți oferă un look iconic. În plus, nu vei avea nevoie de niciun alt accesoriu atunci când îi porți, înlocuind cu succes cerceii sau chiar colierul! Poți alege dintr-o varietate de culori sau forme, de la inimi, stele, la emblematicul dublu G, reprezentând logo-ul casei.

KOptic

Ochelari încrustați cu cristale

Fiecare eveniment merită o bijuterie specială, nu e așa? Ochelarii cu ramă încrustată cu cristale sunt acel factor wow care te va face să strălucești și să te simți ca un superstar! Fie că alegi varianta mai discretă, precum ramele Alexander McQueen decorate cu păianjenul iconic confecționat din cristale, fie că alegi varianta mai extravagantă propusă de Gucci, cu cristale pe toată suprafața ramei, vei fi o prezență de neuitat.

KOptic

Ochelari decorați cu perle

Christian Dior spunea despre Coco Chanel că a revoluționat lumea modei purtând un pulover negru și un șirag de perle. Noi te invităm să fii și tu personajul principal al petrecerii, purtând ochelarii de soare încrustați cu perle ai nonconformistei case Gucci.

KOptic

Ochelari cu braț decorat cu cristale

Imaginează-ți cum vei arăta într-o rochie all black, hairstyle și make-up on fleek, iar accesoriul devine piesa de rezistență: ochelarii de soare cu braț decorat cu cristale. Casa Gucci îți pune la dispoziție o gamă largă de forme, de la rame oversize, la cat-eye geometric sau varianta vedetă a anului 2021, ochelarii micro-slim. Așadar, tu ce ai alege?

KOptic

Ochelari bijuterie de la Cartier

O prezentare a ochelarilor de lux ar fi incompletă fără produsele exclusive ale casei Cartier, care încă din 1964 se distinge prin piese unice, rafinate, create din cele mai prețioase materiale. Spre exemplu, colecția Panthere de Cartier este de departe una dintre cele mai exclusiviste colecții de ochelari de soare, fiind o emblemă a luxului. Feminine luxury has a name: Panthere de Cartier!

Colecțiile de ochelari din portofoliul K Optic sunt disponibile online, pe www.koptic.ro, singurul site dedicat 100% ochelarilor de designer, dar și fizic în peste 150 de magazine de optică certificate în România. Respectând ADN-ul fiecărui brand, ochelarii distribuiți de K Optic devin un accesoriu definitoriu pentru construirea stilului personal autentic și în ton cu trendurile internaționale de fashion.