Dreams a lansat un pat de 2000 de dolari conceput pentru gameri

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 27-10-2022

în: News

Există zile în care te simți atât de leneș încât nu vrei deloc să te dai jos din pat. Pentru aceste momente, un comerciant specializat de paturi din Marea Britanie, numit Dreams, a lansat un nou produs. Compania a lansat un pat king-size numit Drift, care este conceput special pentru gameri și are toate caracteristicile pentru a oferi atât o experiență de joc captivantă, cât și confort pentru un somn bun.

Dreams

Se spune că patul de jocuri Drift este inspirat de cei care mănâncă, dorm și respiră jocuri. Patul include o tăblie care este echipată cu un televizor încorporat de 32 inchi ce se ascunde în interiorul unei carcase atunci când nu este utilizat și poate fi ridicat înapoi atunci când ești gata să pornești consola de jocuri. Tăblia are o unitate de stocare pentru console de jocuri împreună cu un suport pentru căști și porturi USB pe fiecare parte a cadrului patului. În plus, patul este prevăzut cu iluminare LED în jurul cadrului și al tăbliei, care permite schimbarea culorilor în albastru, verde sau alb pentru a ajuta la îmbunătățirea experienței de joc.

Dreams

Designul patului de jocuri Drift a fost conceput ținând cont atât de aspectul practic, cât și de cel estetic. Pentru tapițerie, cumpărătorii pot alege între materiale din piele artificială neagră sau materiale din țesătură gri, cu finisaje cu tuburi. Patul nu vine cu o saltea, dar cadrul său are șipci cu arcuri care oferă o absorbție mai bună a șocurilor și un suport amortizat în timpul orelor lungi de joc. Pe lângă dimensiunea king size, patul Drift este disponibil și în dimensiuni mici.

Compania are, de asemenea, o mulțime de opțiuni de upgrade pentru cumpărători din care să aleagă, care includ noptiere asortate, spațiu suplimentar pentru rafturi și sertare și docuri suplimentare pentru controler. În plus, aveți și opțiunea de a face upgrade la televizorul încorporat pentru o dimensiune mai mare și o rezoluție mai bună. Patul de jocuri Drift este disponibil online și în anumite magazine Dreams și are un preț de pornire de aproximativ 2100 de dolari.