Playboy readuce în prim-plan anii ’70 cu noul său Big Bunny Jet

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 23-11-2021

în: AviațieNews

playboy big bunny

Avionul privat Big Bunny al lui Playboy își ia zborul din nou după ce a aterizat pentru ultima dată în 1975, atunci când Hugh Hefner a vândut avionul emblematic către Aeromexico.

Cunoscut sub numele de „Conacul din cer”, avionul a avut proprietari precum Cher, Frank Sinatra, Elvis Presley și Shel Silverstein. Acesta a decolat inițial în 1970, atunci când Hefner a cumpărat avionul cu 5,5 milioane de dolari.

playboy

Noua iterație a lui Big Bunny are un exterior negru lucios ștampilat cu capul de iepure emblematic și numărul de înregistrare original N950PB pe coadă. Big Bunny va reveni la datorie  pentru a transporta artiști, influenceri și lideri de gândire din întreaga lume.

Noul avion aduce un omagiu predecesorului său prin spațiile sale la fel de elegante, create de echipa internă a Playboy și International Jet Interiors.

playboy

Noul interior prezintă cele mai bune elemente ale anilor 1970, amestecate cu aproape toate facilitățile contemporane pe care și le-ar putea dori orice pasager. Pereți din piele de crocodil, blaturi din piatră naturală în nuanță de smarald, podele personalizate, scaune pentru piloți acoperite cu piele de oaie, un sistem cinematografic proiectat de SkyTheater și chiar o colecție de artă rotativă din arhivele Playboy, toate acestea se află în noua iterație a lui Big Bunny.

„Una dintre influențele noastre principale a fost, desigur, avionul original Big Bunny din anii 1970 – scaunul pop-up de culoare arămie, din catifea a fost direct inspirat de scaunele portocalii din piele ale lui OG Big Bunny”, a declarat Anna Ondaatje, vicepreședinte al strategiei globale de brand și franciză la Playboy.

playboy

Cabina de la pupa are canapele tapițate din mohair, drapate cu două pături jacquard de cașmir, cu numărul de coadă N950PB brodat pe ele. Big Bunny funcționează și ca o discotecă, la fel ca aeronava originală, cu lumini multicolore inspirate de club de noapte.

playboy

Lui Hefner îi plăcea să mănânce la cină homar și friptură de vită în timp ce se afla în aer, iar noul Big Bunny s-a întors cu mese decadente servite pe veselă personalizată. Include articole din sticlă Asp & Hand personalizate, suflate manual, porțelan polonez cu ramă aurie și șervețele brodate N950PB.

Ondaatje spune că designul avionului le permite oaspeților să se distreze indiferent de locul în care se află în spațiu, iar o parte a călătoriei este pe aeronavă.

Galerie Foto