BMW – Mașina care îți urează „Sărbători fericite”, și în România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-01-2021

în: News

Clienții automobilelor BMW sunt răsfățați de producătorul bavarez încă o dată – cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

BMW are la dispoziţie o surpriză cu totul specială pentru clienţii săi pe măsură ce se apropie Anul Nou. Începând cu 31 decembrie, o animaţie poate fi redată pe afişajul automobilului – un mesaj de Anul Nou însoţit de o muzică festivă adecvată şi o secvenţă de iluminare ambientală orchestrată spectaculos.

Animaţia festivă de Anul Nou va fi disponibilă (pe pieţele participante) în perioada 1-7 ianuarie pentru toţi clienţii cu automobile echipate corespunzător. Pornirea maşinii afişează un banner special pe display-ul central. Printr-un click pe acesta se activează programul de Anul Nou, care cuprinde o animaţie festivă pe display-ul
central cu muzică de fundal aleasă în mod corespunzător şi un spectacol de lumină însoţitor, datorită sistemului de iluminare ambientală. De asemenea, clienţii au opţiunea de a declanşa manual secvenţa de felicitări de Anul Nou, fie cu ajutorul Asistentului Personal Inteligent BMW – „Hei, BMW! Un An Nou Fericit” – sau folosind aplicaţia din meniul Vehicul, care va fi disponibilă şi ea pentru o săptămână. Banner-ul de Anul Nou va apărea automat de până la trei ori la pornirea maşinii şi va fi accesibil oricând în meniul Mesaje după prima activare.

Începând cu 24 decembrie, pe anumite pieţe, va fi oferită o funcţie similară pentru Crăciun. În acest caz, urarea festivă poate fi lansată din nou prin Asistentul Personal Inteligent BMW folosind comanda „Hei, BMW! Crăciun Fericit” sau aplicaţia din meniul Vehicul. Pe pieţele relevante – inclusiv România – va putea fi redat mesajul video în maşină pe o perioadă de şapte zile, începând cu 24 decembrie. Animaţia de Crăciun nu va fi oferită în Germania.

Aceste animaţii festive vor fi disponibile în 41 de ţări din întreaga lume pentru automobilele echipate cu sistemul de operare BMW 7.0 (starea software 07/2020 sau ulterior).

Energy Expo 10-13 octombrie