Thomas Keller a lansat Domus Artium Reserve – un nou club exclusivist pentru iubitorii de vinuri

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-04-2024

în: News

Domus Artium Reserve

Renumitul bucătar Thomas Keller, Yannick Alleno și Carlo Cracco, împreună cu maeștrii vinificatori Michel Rolland și Riccardo Cotarella și criticul de vinuri Antonio Galloni, și-au unit forțele pentru a lansa Domus Artium Reserve – un nou club privat pentru membri, axat pe aprecierea vinurilor de calitate.

Primul clubhouse al Domus Artium Reserve se află într-unul dintre cele mai istorice palate din Roma: Palazzo Ruspoli. Membrii vor fi bineveniți să se cazeze în această proprietate opulentă, precum și să găzduiască și să participe la cine, petreceri și degustări exclusive. Cel mai înalt nivel de membru va debloca chiar șansa de a vă face propriul vin francez sau italian cu Rolland și Cotarella – o experiență de care puțini ar putea spera să se bucure.

Domus Artium Reserve

Se preconizează că vor fi lansate mai multe cluburi permanente pe parcursul anului, iar calendarul complet al programelor va fi dezvăluit în timp util. În prezent, se acceptă cereri de afiliere numai pe bază de recomandare strictă (deși taxele nu au fost încă făcute publice).

Pentru a coincide cu această lansare, Keller a anunțat, de asemenea, lansarea unui vin în colaborare cu Rolland. Lansat la sfârșitul acestui an, amestecul de Bordeaux va fi vândut în principal în celebrele restaurante ale bucătarului, dar și prin intermediul unei liste de așteptare. Rolland colaborează, de asemenea, cu Cotarella pentru a lansa un amestec exclusiv franco-italian numit Four Hands.