Metropolitan Group și Elie Saab au lansat Elie Saab Towers

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-11-2022

în: Art & DesignNews & Features

ELIE SAAB

Metropolitan Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din România și renumitul brand internațional de modă ELIE SAAB, au lansat oficial proiectul ELIE SAAB Towers, primele locuințe cu semnătura unui brand internațional din București.

ELIE SAAB Towers vor fi amplasate pe strada Daniel Danielopolu, nr. 90, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale orașului, stabilind un nou reper pentru ceea ce înseamnă locuințe de lux și marcând primul concept de design interior al brandului de lux din Europa de Est. O lume plină de farmec, rafinată, intimă, proiectată elegant de celebrul designer. Un stil de viață luxos, care evocă un sentiment impecabil de calitate și rafinament.

ELIE SAAB TOWERS

“Proiectul rezidențial a fost atent realizat și conceput pentru a răspunde prezenței tot mai mari a unei clientele internaționale și locale pasionate și exigente, în căutarea unui nou concept de lux. Colecția de reședințe cu design interior elegant oferă o propunere exclusivă de stil de viață și va prezenta piesele lucrate excepțional din colecția ELIE SAAB Maison”, spune Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group.

Turnurile ELIE SAAB cuprind un total de 141 de reședințe opulente cu două, trei și patru dormitoare și trei penthouse-uri exclusiviste, cu o varietate de balcoane și terase cu vederi uluitoare asupra Bucureștiului.

ELIE SAAB

Cu propunerea sa modernă și spațioasă de locuit în plan deschis, reședințele au nota estetică de neegalat a designului interior excepțional, folosind piese exclusiviste din Colecția ELIE SAAB Maison. Fiecare aspect al interioarelor este atent selectat și se caracterizează printr-o eleganță rafinată, grație echilibrului dintre forme și materiale. O atenție deosebită este acordată finisajelor lucrate manual care exprimă calitatea, dar și perfecțiunea estetică caracteristică a brandului de lux.

Facilitățile sunt adaptate nevoilor rezidenților, cu servicii de concierge à la carte, precum și un centru spa si masaj, sală de fitness de ultimă oră, piano bar, serviciu de recepție 24/7, parcare cu valet și un loc de joacă pentru copii.

ELIE SAAB

„Obiectivul nostru pentru proiectarea ELIE SAAB Towers a fost să creăm ceva unic și inovator pentru piață nu numai în ceea ce privește elementele stilistice, ci și în jurul formării unei experiențe holistice pentru fiecare client. Aceştia vor avea ocazia să călătorească la Milano și să asiste la crearea colecției printr-o vizită la fabricile și atelierele Elie Saab Maison și vor crea alături de o echipa dedicată de design interior reședința lor unică, mobilată cu colecția celebrului brand de lux”, conchide Daniel Drăgulin, partener Metropolitan Group.

ELIE SAAB TOWERS sunt deja în construcție, iar finalizarea acestora va avea loc la începutul anului  2024.  Acestea reprezintă doar începutul unui parteneriat pe termen lung, care va avea în vedere și alte proiecte în țară, în viitorul apropiat.