Motorola Razr a fost cel mai neașteptat accesoriu la Met Gala

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-05-2022

în: News

Razr Motorola

De-a lungul istoriei tehnologiei, au existat puține dispozitive la fel de emblematice precum telefonul Razr Motorola. Forma sa subțire și design-ul satisfăcător flip-to-close l-au făcut să fie invidiat de celelalte modele de telefoane din era sa. Acum, pentru a-și comemora longevitatea, Razr s-a întors pentru a sărbători campania #HangUpOnIt.

O odă către dragostea de durată a emblematicului telefon flip, campania #HangUpOnIt pune capăt status quo-ului, provocând gândirea convențională și inspirând o nouă eră a pozitivității care emană spiritul inovator al Razr-ului. Beneficiind de funcții noi, cel mai recent Razr este un smartphone pliabil cu clapetă care oferă toate senzațiile tehnologiei moderne, în timp ce onorează designul clasic de telefon flip al Motorola.

Razr Motorola

 

Pentru a sărbători mult așteptata revenire, Motorola  a organizat o petrecere înainte de Met Gala și a oferit un telefon Razr unor participanți norocoși. Îndemnați să se concentreze pe stimularea vibrațiilor bune și să renunțe la negativitate, participanții au reflectat în cele din urmă la ceea ce vor face în acest sezon, folosindu-și și Razr-ul pentru a fotografia conținut original din culise.

În timp ce vedetele și-au etalat fără efort Razr-ul pentru a surprinde imagini inedite de la cea mai importantă petrecere din lumea modei, acestea au demonstrat că iubitul telefon s-a întors oficial – sau poate că nu a plecat niciodată cu adevărat. Împreună cu look-urile fashion, Motorola Razr a fost cel mai neașteptat, dar clasic, accesoriu de pe covorul roșu din acest an.