Actorul Rob Lowe a scos la vânzare un conac din California pentru 42,5 milioane de dolari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-08-2019

în: News

Rob Lowe, actorul celebru din St. Elmo’s Fire, The Outsiders și West Wing, a scos la vânzare o proprietate de-a sa din California la un preț de 42,5 milioane de dolari.

Casa denumită Oakview este realizată în stilul Georgian Colonial are șase dormitoare, 11 băi, camera largi formale, o bucătărie spațioasă, o sală pentru vinuri, multiple zone pentru luat cina, o sală de teatru și un master suite scump. Finisajele din conacul luxos sunt realizate manual.

În clădirea de lux se mai găsesc un birou, a bibliotecă, o cameră pentru familie, nouă șeminee. La exterior există o piscină cu dimensiuni generoase, un teren de tenis, un spa și alte case mai mici pentru invitați și angajații de pe proprietate.

Conacul este localizat în Montecito, în apropiere de Santa Barbara, o zonă care a atras ca un magnet familii bogate din Coasta de Est și Midwest, dar și celebrități. Printre vedetele care dețin proprietăți în această zonă putem aminti de Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres și Julia Louis-Dreyfus.

Lowe, în vârstă de 55 de ani, a avut o activitate intensă în industria de film și televiziune, începând să obțină primele roluri la vârsta de 19 ani.

Vila scoasă de actor la vânzare seamănă cu proprietățile de țară din Virginia, unde s-a născut Lowe.

Energy Expo 10-13 octombrie