Select Design by Diana Șucu îți aduce o lună de reduceri

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 27-05-2022

în: News

Select Design by Diana Șucu

Primăvara este întotdeauna momentul prielnic pentru începerea unor noi proiecte, mai ales cele care implică amenajarea casei. Select Design by Diana Șucu îți pune la dispoziție o selecție impresionantă de mobilier cu valoare de collectibles în timp, ce poate fi lăsată moștenire sau poate deveni un cadou sofisticat și memorabil.

Astfel, luna mai devine momentul ideal pentru personalizarea căminului cu piese de mobilier statement, de la clasice la moderne și glamour, care impresionează prin somptuozitatea materialelor și prin finisajele spectaculoase în foiță de aur.

Cele trei branduri americane de mobilier high quality: Ethan Allen, Caracole, Bernhardt Interiors, dar și alte nume celebre precum, Basset Mirror, Revelation by Uttermost și nu în ultimul rând, La Perla by Fazzini, excelența italiană în materie de textile, reunite sub umbrela Select Design by Diana Șucu, sunt o alegere excelentă, atunci când plănuim amenajarea sau redecorarea casei.

De aceea, dacă îți dorești să aduci o schimbare casei tale, Select Design by Diana Șucu vine în sprjinul tău cu o lună întreagă de reduceri la produse și servicii. Mai exact:

  • 20% REDUCERE pentru toată colecția de mobilier
  • 15% REDUCERE pentru toată colecția de accesorii
  • Design de amenajare interioară GRATUIT (măsurători, relevee și planuri 2D)
  • Transport GRATUIT în București și județul Ilfov
  • Stocuri generoase de marfă

Așadar, poți descoperi întreaga colecție de produse online, pe www.selectdesign.ro , dar și în cele trei showroom-uri: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors.