Portalul LuxuryImob.com, lansare în premieră, cu oportunități imobiliare în Europa și Dubai

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-12-2023

în: Art & Design

(A) Fondatorul portalului LuxuryImob.ro, Alexandru Botez, a făcut următorul pas în dezvoltarea brandului consacrat în piața imobiliară, prin lansarea unui portal nou, dedicat oportunităților investiționale din marile piețe de lux din lume. Astfel, recent lansatul portal LuxuryImob.com oferă plusvaloare atât dezvoltatorilor, agențiilor imobiliare, cât și, desigur, cumpărătorului final, consumatorul educat și motivat spre a se orienta către oferte rezidențiale premium.

„În ultimii ani a crescut interesul tot mai mult pentru imobiliare de lux în Dubai, asta și datorită lifestyle-ului exclusivist și a fiscalității blânde de acolo. Dar și țările reprezentative din Europa sunt relevante la nivel mondial, generând interes cultural, turistic și imobiliar. În primă etapă, LuxuryImob.com este adresat pieței imobiliare de lux din Europa și Dubai. În prezent, suntem în discuții avansate cu agenții imobiliare și dezvoltatori din Spania, unde intenționăm să dezvoltăm un birou local în viitorul apropiat”, a precizat Alexandru Botez, CEO al LuxuryImob.com. Totodată, echipa portalului prospectează piețele din Franța, Monaco și Dubai, pentru crearea bazei de date cu proprietăți exclusiviste. Mai mult, alte piețe vizate de portal sunt Italia, Grecia, Germania, Croația, Belgia, Bulgaria și Polonia.

„Perspectiva de cumpărare crește de la an la an în online; practic, o proprietate de lux, dacă nu se vinde din recomandare, următorul pas este să o listezi în online și, clar, ca proprietar, dorești să o listezi acolo unde o pot vedea potențialii clienți”, a spus Alexandru Botez. Pe partea de tehnologie, portalul va avea din start o abordare inovatoare. Astfel, vor fi automatizate limitele de prețuri de la care se vor putea lista proprietățile pe site, atât pentru închiriere, cât și pentru vânzare. Pentru proiectele rezidențiale noi, se mizează pe acele proiecte din zonele de lux, din zona culturală sau centrală a orașelor mari.

„Tot ce se listează pe portal trece printr-o analiză avansată de Inteligență Artificială (AI), pentru ca la consumatorul final să ajungă produsul cât mai curat și cât mai nișat. Scopul este să îi facă plăcere să caute proprietatea mult visată sau o oportunitate de investiție imobiliară”, a subliniat Alexandru Botez. Potrivit acestuia, entuziasmul unui mediu urban, liniștea unei proprietăți pe malul mării, o bucată de istorie, farmecul rustic al unei ferme, vibe-ul unui cămin în liniștea munților sau al unui penthouse inteligent se găsesc pe LuxuryImob.com.

 Luxul imobiliar înseamnă să locuiești și să călătorești cu stil oriunde ai putea visa.

CEO-ul mai punctează faptul că, „în conformitate cu tendințele globale în domeniul proprietăților imobiliare de top, se implementează eficient și în timp util noi servicii și tehnologii care oferă suport, indiferent dacă sunteți în căutarea locuinței visurilor dumneavoastră sau dispuneți de o proprietate de lux spre vânzare printr-o agenție sau ca dezvoltator”. În cele din urmă, LuxuryImob.com urmărește să ofere o experiență unică, prin pasiune și profesionalism, în îmbrățișarea interesului comun, care este luxul.

Energy Expo 10-13 octombrie