BIO MER s-a lansat și în România!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-10-2016

în: It happened

Prezentă în marile spa-uri ale lumii, BIO MER, marca profesională organică de îngrijire a pielii, a fost lansată şi la noi în ţară. În cadrul evenimentului, Răzvan Lucescu, binecunoscutul antrenor de fotbal a fost anunţat ca fiind Brand Ambassador BIO MER în România.

Dezvoltat în Spania de o echipă de cercetători, BIO MER este creat prin formule de ultimă generaţie, îmbogăţite cu ingrediente active naturale din Marea Menor, cea mai mare lagună cu apă sărată din Europa. Cu ajutorul unei tehnologii speciale, biomoleculele extrase din nămol şi din algele marine sunt încapsulate în fiecare produs. Această tehnologie face posibil ca produsul să livreze cu eficiență și rapiditate promisiunile de pe etichetă.

img_2823

BIO MER este un brand profesional organic, ale cărui produse sunt rezultatul unui melanj între biomoleculele din alge şi din nămol, uleiurile esenţiale şi extractele naturale din plante. Excluzând parabenii sau derivaţii din petrol, BIO MER oferă o variantă sigură de îngrijire a pielii, care nu pune în pericol sănătatea acesteia, ci dimpotrivă, îi potenţează frumuseţea din interior. Numeroase studii au confirmat proprietăţile curative şi nutritive ale nămolului din Marea Menor, laguna a cărei ape sunt îmbogățite cu o cantitate generoasă de minerale precum calciu, magneziu, potasiu şi fluor stârnind tot mai mult interesul oamenilor de ştiinţă. În plus, s-a descoperit că nivelul ridicat de săruri minerale şi vitamine a transformat algele marine din Marea Menor într-un ingredient cheie în terapiile şi în programele de înfrumuseţare.

img_2826

Luând în considerare nevoile reale ale pielii, BIO MER a lansat trei game diferite: Sireia (o linie dedicată îngrijirii de bază a feţei, cuprinzând toate produsele necesare pentru un ritual de înfrumuseţare complet), Marine Cell (ce reuneşte creme tratament şi uleiuri care vizează rezolvarea problemelor tuturor tipurilor de ten) și Mind & Body (o gamă de body care, menită nu doar să exfolieze pielea şi să o catifeleze, ci să trateze şi să prevină apariţia celulitei). Skin spa este un concept inovator şi totodată un vast domeniu. Ţinând cont de ritmul de viață accelerat al cotidianului nostru, BIO MER îmbină în cadrul terapiilor sale beneficiile pentru piele cu relaxarea întregului corp şi a minţii, datorită tehnicilor speciale de masaj.

img_2828-2

Cosmeticele BIO MER au fost aduse în România de către Constantin Zotta, fostul preşedinte executiv al echipei de fotbal Rapid. Motivația a fost faptul că oricât ar părea de neaşteptat, sportul şi industria produselor de înfrumusețare au multe în comun, printre care un stil de viață sănătos și echilibrat și o rutină zilnică de îngrijire. “Răzvan Lucescu mi s-a părut cea mai potrivită persoană, care să reprezinte BIO MER în România. Pune mult accent pe un stil de viaţă sănătos, pe îngrijire, dar şi pe un psihic puternic”, a declarat Constantin Zotta.

www.biocart.eu

Galerie Foto