Vloggerița Mimi a lansat competitia Top Influencer pe Youtube

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-12-2020

în: It happened

Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, este una dintre cele mai urmărite personaje din online-ul românesc. Începuturile ei în online au fost încă de pe vremea când studia actoria în Londra, în urmă cu 4 ani. Mihaela Pantea a reușit rapid să câștige un loc în inima adolescenților, iar acest lucru l-a demonstrat prin faptul că este prima vloggeriță din România care a atins 1 milion de urmăritori pe Instagram.

În acest moment, cifrele ei de pe internet sună cam așa: 949 de mii de abonați pe Youtube, 1,1 milioane pe Instagram și 548,9 de mii pe TikTok.

Dupa 3 luni de zile de pauză de la vlogurile care au consacrat-o, Mimi a revenit în forță cu un show numit Top influencer, o emisiune în care a reușit să-și exprime creativitatea.

Top Influencer este o competiție cu și pentru cei mai fresh oameni din online. Mimi a căutat pe TikTok oameni în care a văzut potențial în a deveni creatori de conținut de top, apoi i-a invitat să facă parte din show.

În primul episod, Mimi a avut ca jurați primii oameni care au susținut-o, care au avut încredere în ea și care au încurajat-o în cariera ei din online. Pentru acest proiect se lucrează de câteva luni de zile, iar în spatele cortinei stau mai mult de 50 de oameni care au lucrat împreună, pentru a aduce în fața comunității ei un show impecabil.

”Majoritatea au fost surprinși plăcut, am primit multe comentarii in legătura cu similaritățile dintre Instant Influencer al lui James Charles și Top Influencer. Trebuie sa recunosc, m-am inspirat din ideea lor, in egală măsură și din RuPaul’s Drug Race, însa am făcut tot posibilul să fac acest show cât mai autentic, mi-am adăugat tușa personală și nu m-am dus către zona în care au activat ei, respectiv make-up”, a spus Mimi.

Show-ul v-a fi difuzat în întregime în această lună pe canalul ei de YouTube, https://www.youtube.com/channel/UCq-5wSr9ZrmU298suFTJGYg

Bătălia a început, iar fanii sunt nerăbdători să afle cine va fi câștigător.