Maison Raquette a lansat noua colecție Bridal

Scris de Luxury
Publicat la data de: 18-01-2017

în: It happened

Noua colecție Raquette Bridal deține secretul echilibrului perfect între croielile actuale, alura minimalistă și influențele discrete ale anilor ’70. Look-urile propuse surprind prin nonșalantă și lejeritate, mizând pe o sofisticare contemporană și o simplitate elaborată, ce nu va putea trece neobservată. Rochiile si salopetele emană obsesia pentru stilul boheme chic, inspirat de muzele seventies, Jane Birkin, Bianca Jagger și Michelle Pfeifer.

22-maison-raquette-bridal-fall-2016

Colecția redefinește tiparele ceremoniei clasice de căsătorie, adresându-se mai ales celor care abordează marele eveniment dintr-o perspectivă neconvențională, însă la fel de elegantă și rafinată. Elementele iconice ale brandului Raquette sunt prezente și în această colecție sub forma unor inserții și detalii din dantelă transparentă, panglici, mâneci oversized și texturi vaporoase de o eleganță răvășitoare.

15-maison-raquette-bridal-fall-2016 8-maison-raquette-bridal-fall-2016

Colecția este disponibilă în magazinul Molecule F Concept Store din Promenada Mall si online pe www.molecule-f.com.

Raquette este rezultatul viziunii unui duet feminin – Violette si Dana – două surori, care la un moment dat au hotărât că trebuie să ducă mai departe profesia mamei lor si pasiunea sa pentru modă. Violette  (26 de ani)  este creionul care schitează toate colecțiile Raquette. Dana (23 de ani) se face vinovată de faptul că produsul Raquette este recunoscut și dorit instant, fiind Brand Manager si fotograful oficial al casei. Din 2012, surorile Dana si Violette continuă sa creeze pentru Maison Raquette, un brand în spatele căruia se află o afacere de familie, o echipă de profesioniști și multă pasiune pentru tot ce inseamnă frumos. Raquette reflectă stilul effortless chic, fiind recunoscut prin design-ul minimalist și produsele versatile.

24-maison-raquette-bridal-fall-2016 9-1-maison-raquette-bridal-fall-2016 3-1-maison-raquette-bridal-fall-2016

www.maisonraquette.com