TEILOR a lansat prima colecție de bijuterii dedicată bărbaților

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-10-2022

în: Jewels

TEILOR

TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux cu prezență în România și regiunea CEE, a lansat Brave New Men, prima colecție de bijuterii dedicată bărbaților. Design-ul este inspirat din două cuceriri arhitecturale mondiale: piramida și skyscraper-ul, integrate în bijuterii din titan – esența colecției – cu aur și diamante. Creatorii colecției sunt parte din propria echipă de design, artizani ai unor colecții de bijuterii semnate de prestigioase branduri ale lumii.

TEILOR

„Brave New Men este prima colecție pentru bărbați lansată sub semnătura brandului și, totodată, prima colecție în care introducem un material inovator: titanul. Am început procesul în urmă cu un an, timp în care, echipa noastră de designeri formată din bijutieri cu expertiză internațională a găsit soluții. Mai simplu, a inovat. Inspirat de două simboluri arhitecturale sinonime cu ascensiunea, piramida și skyscraper-ul, design-ul bijuteriilor este pus în evidență de titan, diamante și aur. E o mândrie că am pășit într-o zonă neexplorată a pieței cu o colecție inspirată de valorile brandului: curaj, adaptabilitate, perseverență.”, a declarat Willy Dicu, CEO @TEILOR.

TEILOR

Bijuteriile aduc o noutate în portofoliul brandului. Titanul sau metalul viitorului necesită un proces intens de prelucrare. Astfel, designerii, creatori ai unor colecții de bijuterii de la marile branduri globale, și-au transpus viziunea într-o colecție complexă, atât în simboluri, cât și în povestea din spate. După două decenii în care accentul a fost pus pe bijuterii cu diamante și pietre prețioase dedicate femeilor, acum, colecția pentru bărbați a fost lansată sub o idee centrală: „Zi de zi, ești arhitectul propriei vieți.”

TEILOR

„Lansarea primei colecții de bijuterii pentru bărbați a fost pură ambiție. Am lucrat îndeaproape cu o echipă fantastică de designeri, cu o vastă experiență în crearea bijuteriilor de lux. Rezultatul este spectaculos. Titanul, un material rezistent în prelucrare, înconjurat de diamante negre sau transparente, este pus în evidență într-o colecție care se aliniază cu ușurință trendurilor internaționale. Iar skyscraper-ul și piramida oferă poveștii, implicit bărbaților, un aer inspirațional.”, povestește Gianluca Menegaldo, Lead Designer @TEILOR.

Bijuteriile au fost dezvăluite în cadrul evenimentului de lansare la care au luat parte peste 200 de persoane – celebrități, oameni de afaceri, parteneri și creatori de conținut. Conceptul întregului eveniment, cât și piesele colecției au adus în prim-plan dorința de ascensiune și curajul de a atinge noi perspective, totul prin simbolistica skyscraper-ului și a piramidelor.

Colecția este disponibilă, acum, în magazine sau online, pe https://www.teilor.ro/brave-new-men-collection. Printre piesele centrale, se regăsesc brățările Tennis, brățările fixe din titan și diamante negre sau butonii din titan și aur.