Shiseido Spa, locul unde tradiția se îmbină cu tehnologia

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 31-01-2023

în: Beauty

Shiseido Spa

Din când în când simțim nevoia să ne deconectăm de la rutina zilnică și avem nevoie de un sanctuar în care să ne relaxăm, de un loc în care să evadăm din agitația aglomerată a vieții de zi cu zi. Și ce ar putea fi mai relaxant și mai revigorant decât o vizită la un Spa sofisticat? Shiseido Spa este o oază de liniște în mijlocul haosului urban. Găzduit de Stejarii Country Club, care este situat într-o zonă pitorească, mai exact în Pădurea Băneasa din nordul Bucureștiului, Shiseido Spa oferă clienților o experiență senzorială completă.

Shiseido Spa este primul Spa din Europa de Est care poartă semnătura companiei japoneze reprezentând unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse cosmetice la nivel mondial. Lider în soluții de sănătate și frumusețe, Shiseido are o abordare holistică, oferind tratamente și produse rezultate dintr-o alianță între tradițiile și filozofiile orientale și știința și tehnologia occidentală. Începând cu prima farmacie occidentală deschisă în Japonia în 1872, compania a fost în continuă schimbare și evoluție timp de mai bine de 150 de ani. Astfel, Shiseido a dobândit expertiza necesară în dezvoltarea de noi produse cu cele mai avansate tehnologii.

Shiseido Spa

Descris ca o stațiune urbană, Shiseido Spa are o abordare holistică asupra bunăstării. Tratamentele puse la dispoziție au scopul de a promova sănătatea, fericirea și împlinirea, îmbunătățind, în același timp, echilibrul personal. Shiseido Spa folosește elemente naturale pentru a crea experiențe în care corpul, mintea și sufletul se aliniază într-un singur plan. Experiența completă de care te bucuri începe cu relaxarea minții și continuă cu cea a corpului. Aici vei experimenta savoir-faire-ul autentic japonez care te va purta într-o stare sublimă de răsfăț.

Shiseido Spa își îmbarcă oaspeții într-o călătorie rafinată a simțurilor, oferind o experiență completă de relaxare și înfrumusețare prin intermediul tratamentelor corporale și faciale dedicate atât doamnelor, cât și domnilor. În cadrul terapiilor, muzica și aromele din cameră pot fi personalizate în funcție de preferințe, iar la final poți savura un ceai delicat, bucurându-te de un moment de relaxare doar pentru tine.

Shiseido Spa

În timpul acestei călătorii rafinate a simțurilor vei descoperi tratamentele Shiseido, care folosesc produsele brandului japonez și care se bazează pe tehnica Qi, dar și masaje adiționale (Thai, cu pietre vulcanice, de drenaj limfatic, pentru gravide etc.) și terapii cu aparate (Tecar, LPG Alliance, Cryotouch, microdermabraziune). Universul Shiseido Spa oferă multiple facilități care te vor ajuta să uiți de grijile și problemele cotidiene. Printre acestea se numără șapte săli de tratament Shiseido, o sală de masaj thailandez, o cameră de scrub cu duș Vichy, cameră Zen, piscină interioară Vitality, saune (uscată și umedă), hamam, cameră Enmei cu terapie cu oxigen pur și paturi de masaj de ultimă generație cu saltele cu memorie și reglare termică, o cameră VIP pentru masaj de cuplu și o terasă cu vedere la pădure, ideală pentru relaxare. De asemenea, Shiseido Spa include și un salon de înfrumusețare (Beauty District), două studiouri de Pilates și servicii de nutriție pentru adulți și copii.

Shiseido Spa – multiplu premiat internațional

În cei nouă ani de când a fost inaugurat, Shiseido Spa a devenit cunoscut și pe plan internațional, câștigând numeroase premii de prestigiu. Prezent în cadrul Galei World Luxury Spa Awards, Shiseido Spa și-a adjudecat multiple distincții, precum Country Winner în 2016, Continent Winner în 2017, Regional Winner în 2018 și 2019, Continent Winner în 2020, Global Winner în 2020 și 2021, dar și Best Day Spa & Spa Design la Termalia în 2021. Iată de ce, un voucher cadou la Shiseido Spa reprezintă cadoul perfect – o experiență multisenzorială de neuitat.

Shiseido Spa

Noi tratamente uimitoare

 Shiseido Spa a adăugat în oferta de servicii două noi tratamente cu aparate de tehnologie avansată. Este vorba despre Opatra Aqua Spectra și Opatra Dome.

Opatra Aqua Spectra este singura procedură de hidro-dermoabraziune care îmbină curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția antioxidanților simultan, rezultând o piele sănătoasă și luminoasă într-un timp foarte scurt. Tratamentul este relaxant, hidratant, noninvaziv și neiritant și se realizează în mai multe etape. Aqua Spectra accelerează eficient metabolismul celular, folosind puterea apei de a scoate impuritățile din profunzimea dermului. Acționând delicat, acesta exfoliază celulele moarte de pe suprafața tenului, extrage și curăță porii, tratează pielea și dinamizează rejuvenarea dermului.

Opatra Dome este un dispozitiv pentru analiză facială, care măsoară clinic dermul și epidermul folosind tehnologii de top ale imagisticii digitale, lumină vizibilă RGB, lumină polarizată și spectru UV cu ajutorul inteligenței artificiale și analizei pe imagini. Datorită sistemului avansat de analiză facială, se captează fotografii multispectrale ale tenului examinând complexitatea liniilor fine și a ridurilor, a petelor, a porilor, a texturii pielii și a pigmentării. Așadar, fie că sunteți interesați să aflați care este gradul de sănătate generală a pielii sau doriți să aveți o analiză detaliată a problemelor actuale ale tenului și o previziune a modului în care acesta va evolua exact cu un plan de tratament special adaptat, Opatra Dome este un instrument fantastic pentru a diagnostica astfel de îngrijorări.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei escapade departe de jungla urbană, Shiseido Spa de la Stejarii Country Club este destinația perfectă pentru o experiență completă de Spa, de răsfăț și relaxare.