Băneasa Shopping City continuă seria de evenimente Băneasa Xclusive cu deschiderea noului restaurant Melt

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 21-06-2019

în: It happened

Băneasa Xclusive, conceptul Băneasa Shopping City, își propune să aducă împreună toate exclusivitățile oferite de Băneasa Shopping City, reunind lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă în premieră, produse în ediție limitată și experiențe unice de lifestyle.

Conceptul deja consacrat celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tagline „All in the Name of Fashion”, devenit sinonim cu Băneasa Shopping City. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră în Băneasa Shopping City.

Seria de evenimente Băneasa Xclusive a continuat cu deschiderea restaurantului Melt, un nou concept exclusiv în Băneasa Shopping City. Invitații s-au bucurat în cadrul unui brunch de cele mai delicioase preparate din meniul restaurantului și de o atmosferă relaxată întreținută prin muzică live.

Meniul restaurantului Melt ne duce cu gândul la mâncarea care se topește efectiv în gură: de la burgerii gourmet cu rețete cât se poate de inedite, cum ar fi bugerul cu carne de vită Wagyu și brânză Taleggio, până la tacos din Wagyu și rață, Lobster Brioche, Truffle Mac and Cheese sau deja faimoasa dumpling soup.

Atmosfera și designul restaurantului sunt menite să își relaxeze clienții și să le ofere o pauză de la cumpărături și ritmul agitat al vieții. Situat la primul nivel al centrului comercial, restaurantul oferă o perspectivă de excepție asupra atriumului și a vizitatorilor Băneasa Shopping City, fiind oaza perfectă de relaxare în orice moment al zilei.