Kim Kardashian este noul ambasador Stuart Weitzman

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-09-2022

în: NewsThe Famous

Kim Kardashian

Casa de modă Stuart Weitzman, deținută de Tapestry, a anunțat un parteneriat promițător cu Kim Kardashian, care este noul ambasador global al mărcii. Vestea a fost anunțată printr-un comunicat de presă, o dată cu lansarea campaniei de toamnă a brandului de pantofi de lux.

„Una dintre cele mai recunoscute figuri ale generației ei, Kardashian este un icon cultural și un creator de tendințe, sinonim cu puterea”, a menționat brandul de pantofi de lux într-un comunicat, subliniind în același timp „influența sa globală și autoritatea în ceea ce privește moda”.

Kim Kardashian

Kim Kardashian este imaginea campaniei „Stand Strong” a brandului Stuart Weitzman, care celebrează puterea femeilor.

„Această campanie este inspirată atât de moștenirea mărcii, cât și de viziunea pentru viitor. Stilurile iconice și atemporale ale lui Stuart Weitzman continuă să aducă noutatea pe care femeile o doresc cu adevărat. Sunt încântată să fac parte din următorul capitol al campaniilor emblematice ale lui Stuart Weitzman”, a declarat Kim Kardashian.

Kim Kardashian

Imaginile alb-negru ale campaniei fotografiate de Mario Sorrenti surprind rolul lui Kardashian în cele mai noi modele de încălțăminte ale lui Stuart Weitzman (gândiți-vă la stiletto sexy, sandale și cizme șic concepute cu măiestrie) care sunt disponibile pe stuartweitzman.com.

Stuart Weitzman colaborează, de asemenea, cu Vital Voices Global Partnership, o organizație non-profit angajată să investească în femei lideri din întreaga lume, pentru a promova mesajul său de împuternicire.