Stadium Goods a dezvăluit un seif pentru pantofi de 26.000 USD

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 03-10-2022

în: FashionNews

Stadium Goods

Revânzătorul de pantofi de sport Stadium Goods a încheiat un parteneriat cu producătorul de seifuri Döttling pentru o linie exclusivă de seifuri de ultimă generație, realizate la comandă, concepute pentru a depozita în siguranță încălțămintea de colecție.

Soluția de depozitare elegantă a fost inspirată de „Trophy Case” (a se citi: un afișaj cu fața de sticlă) pe care Stadium Goods îl folosește pentru a-și prezenta cele mai căutate produse. În acest scop, fiecare seif realizat manual vine cu rafturi speciale pentru a vă evidenția modelele preferate de adidași, protejându-le în același timp de uzură.

Stadium Goods

Pasionații de încălțăminte pot alege dintre patru tipuri diferite de seifuri, fiecare fiind realizat din materiale diferite, precum piele de vițel (26.000 de dolari), piele artificială de struț (28.000 de dolari), piele artificială de aligator (28.000 de dolari) și piele de vaca (29.500 de dolari).

Dincolo de aspect, Döttling s-a asigurat că seiful este la îndemână și atunci când vine vorba de securitate. Are o blocare reîncărcabilă pentru amprentă și o alarmă opțională care sună atunci când seiful este mutat. În interior, există iluminare LED pentru a spori vizibilitatea, dar și o ventilație specială pentru a reduce umiditatea.

Seifurile vor fi vândute prin Farfetch și vor fi doar 15 exemple disponibile la nivel mondial. Fiecare seif va fi asamblat în Germania la fabrica Döttling și va fi gata de livrare în patru până la opt săptămâni. Desigur, fiecare exemplar vine cu un certificat de autenticitate și un număr unic ca orice obiect de colecție.