Daniel Antor: „În 2023 se va face mai mult sport”

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-04-2023

în: The Famous

Daniel Antor

Daniel Antor, CEO al Stejarii Country Club, cel mai exclusivist și luxos club de sport și wellness din România, este un lider desăvârșit, cu o experiență vastă în domeniul afacerilor. Despre performanțele atinse, dar și despre provocările profesionale, despre noutățile pe care Stejarii Country Club le aduce în 2023 și despre trendurile în domeniu ne-a povestit chiar Daniel Antor.

În ziua de astăzi se pune foarte mult accent pe servicii de calitate. Care este abordarea Stejarii Country Club din acest punct de vedere?

La Stejarii Country Club avem o comunitate de membri extraordinari, oameni care au un stil de viață sănătos, care apreciază confortul, serviciile personalizate și facilitățile moderne. În acest sens, urmărim permanent să răspundem nevoilor și solicitărilor clienților, să le oferim confortul de care au nevoie și să îi surprindem cu noutăți și acțiuni care să le facă plăcere, să îi motiveze să revină în club pentru a trăi starea de bine și de optimism!

Care sunt factorii ce contribuie la succesul Stejarii Country Club?

Sunt mai mulți factori care contribuie la succesul Stejarii Country Club. Factorul definitoriu cred că este faptul că Stejarii este un complex care oferă servicii complete de sport și wellness pentru întreaga familie. Și aici vorbim despre sporturi indoor și outdoor, restaurant, Spa, kids club, arie de petreceri pentru copii, salon de înfrumusețare. Mai mult decât atât, faptul că este amplasat în pădure, iar membrii se pot bucura de aer curat și se pot relaxa într-un spațiu înconjurat de natură aduce un plus clubului. Cred că un alt factor care a contribuit la succesul nostru este și designul interior elegant, luxos și confortul oferit în toate spațiile. Nu în ultimul rând, factorul uman este foarte important și ne bucurăm de traineri dedicați și foarte bine pregătiți, dar și de o comunitate minunată.

 

Cum accesează Stejarii Country Club platformele digitale pentru fidelizarea membrilor clubului?

În urmă cu un an am lansat un portal, mai exact o platformă de gestionare a serviciilor de care un membru beneficiază în club, cum ar fi programări la clase, achiziții de pachete sportive, plată de membership, semnare contract etc. În plus, membrii au la dispoziție departamentul Concierge, unde apelează ori de câte ori doresc rapid informații sau servicii în intervalul de funcționare al clubului. În acest fel, aceștia pot accesa una dintre cele două opțiuni, în funcție de stilul fiecăruia.

Stejarii Country Club pune accentul și pe socializare. Ce evenimente plănuiți să organizați anul acesta?

Pentru a menține o comunitate activă și implicată este nevoie de networking și de oportunități prin care membrii să se întâlnească, să discute și să trăiască experiențe extraordinare. În acest sens, Stejarii Country Club lansează pe tot parcursul anului provocări pentru toți membrii noștri, indiferent de vârstă. Aici ne referim la concerte, evenimente sportive, petreceri, seri tematice, lansări de carte, seri de teatru, tabere pentru copii, vernisaje de pictură, cursuri sportive prin Asociația „Club Sportiv Stejarii Country Club”, traininguri pentru antrenori prin Stejarii Academy și multe altele.

Stejarii a inaugurat anul trecut și aria de cultură, în cadrul căreia au avut loc expoziții de pictură, dar și piese de teatru. Ce planuri aveți pentru acest an?

Într-adevăr, în 2022 am avut onoarea să aducem pe scena de la Stejarii nume mari ale teatrului românesc, precum Horațiu Mălăele și Florin Piersic Jr. De asemenea, am avut vernisaje ale unor artiști precum Ramona Pintea, Luminița Gliga, Vlad Pașca.

În ceea ce privește planurile pentru acest an, ne dorim să organizăm din nou lansări de carte, seri de teatru, seri de muzică, vernisaje de pictură. Cu siguranță vor fi multe oportunități de a ne revedea și în alt context decât cel sportiv.

În cadrul clubului există și facilități/servicii pentru non-membri?

Deși multă lume nu știe, avem și servicii ce pot fi accesate și de cei care nu sunt membri Stejarii. În cadrul clubului avem multe facilități pentru copii și studiouri dedicate la etajul întâi al complexului, cu vestiare, dar și zone de așteptare pentru părinți. Aici, cei mici pot practica diverse sporturi, precum gimnastică, dans contemporan, balet, dans modern, karate kyokushin. Pe lângă acestea, unul dintre cele mai solicitate programe este cel de tabere pentru copii/Kids Camp, organizate în paralel cu vacanțele școlare. Copiii fac sport, participă la ateliere creative, se distrează cu alți copii de vârsta lor și se bucură de aerul curat al pădurii Băneasa.

De asemenea, în complexul Stejarii, clienții non-membri sunt bineveniți și la Shiseido Spa –cel mai mare Spa Shiseido la nivel internațional, ce oferă terapii numeroase pentru doamne și domni, atât corporale, cât și faciale. În aria Spa-ului este integrat și salonul de înfrumusețare Beauty District, unde se pot face programări oricând, fără a fi nevoie să fii membru al clubului.

O altă arie unde pot veni clienți non-membri este Restaurantul Stejarii. Aici organizăm evenimente personale (nunți, botezuri, aniversări), dar și pentru companii (lansări, petreceri etc.), seri tematice, brunch-uri.

Pentru copii, mai avem două arii frumoase: una este Kids Club-ul – unde părinții îi pot lăsa pe cei mici să se joace cât timp au o discuție în club sau o terapie la Spa. Cel de-al doilea spațiu dedicat copiilor este Kids Party Area, o nouă arie lansată chiar în acest an, care este destinată petrecerilor pentru copii. Această zonă luminoasă are spații de petrecere pentru cei mici, unde echipa noastră de entertainment reușește să pună în practică un nou concept, unde copiii se joacă împreună pe toată perioada petrecerii. Este un concept diferit față de un loc de joacă clasic, unde copiii petrec timpul individual sau cu un grup restrâns de copii, alergând printre tobogane.

Care sunt trendurile în 2023 în zona de wellness și sport?

În 2023 se va face mai mult sport. Oamenii sunt mult mai interesați și mai educați în acest domeniu, discută cu specialiști, caută mereu informații pe internet pentru a se menține sănătoși, mănâncă mai bine și mai corect, potrivit vârstei. În Stejarii observăm și o continuare a trendului în care clienții își doresc să beneficieze de servicii sportive personalizate, cu antrenor dedicat care răspunde rapid și eficient nevoilor fiecăruia. Dacă, în trecut, membrii preferau să practice un singur sport, acum accesează mai multe arii, pentru a putea profita atât de beneficiile exercițiilor cardio, cât și de ale celor de forță și de mobilitate.

Mai mult, în 2023, oamenii își doresc să petreacă cât mai mult timp în natură, iar la Stejarii Country Club se poate sta în aerul curat al pădurii fie pe platforma de fitness, fie pe terenul multifuncțional (volei, baschet, minifotbal, tenis de masă), fie pe terenul de baschet sau în aria cu baldachine și șezlonguri de la piscina olimpică încălzită, deschisă de la începutul lunii mai până la finalul lunii septembrie.

Susținem stilul de viață activ, sănătos și de aceea salut pe această cale demersul Asociației Romania Active care a reușit să propună și să obțină promulgarea legii prin care abonamentele la cluburile sportive sunt deductibile pentru companii începând cu februarie 2023. Companiile vor putea deduce contravaloarea a 400 de euro pe angajat, pe an, pentru abonamente la săli de fitness și servicii de întreținere, terapie și prevenire (codurile CAEN vizate sunt pentru activități ale bazelor sportive – 9311, ale cluburilor sportive – 9312 și activități ale centrelor de fitness – 9313, nu și de la societăți care au ca obiect de activitate gestionarea de aplicații).

Daniel Antor

Care a fost cea mai mare provocare pe care ați depășit-o în calitate de GM al Stejarii Country Club?

Pandemia a reprezentat o provocare unică, din cauza numeroaselor implicații avute la nivelul întregii societăți. Pentru mine și pentru echipa Stejarii, provocarea a fost să asigurăm un loc sigur pentru a face sport pe întreaga perioadă a pandemiei, respectând normele în vigoare. Pentru a reuși acest lucru a fost nevoie de multă disciplină, de creativitate în abordarea problemelor, dar și de curaj pentru a face schimbări majore. În această perioadă am lansat noi arii pe care le-am păstrat permanent, cu spații mari, aerisite, care să ofere confortul psihologic dorit de membrii noștri. Deși la început au fost suspiciuni, toate lucrurile au urmat exact așa cum au fost promise. S-a făcut sport în condiții de siguranță, am readus energia și starea de bine prietenilor noștri!

Cum este văzut luxul prin prisma serviciilor de wellness?

Din punctul meu de vedere, serviciile de wellness de lux se caracterizează prin discreție, facilități și servicii premium, răspunsuri rapide la solicitări. De asemenea, locația și designul, atât interior, cât și cel exterior, sunt foarte importante. Nu în ultimul rând, cred că este necesar și elementul-surpriză care să trezească interesul clienților, cum ar fi lansarea de noi arii și servicii, organizarea unor petreceri spectaculoase, cu artiști renumiți.