Motocicleta Palace x Gucci x Moto Guzzi V7 te va plimba cu stil

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-10-2022

în: WWW

Gucci

Moto Guzzi a colaborat cu brandul britanic de modă skate Palace, precum și cu casa de modă italiană Gucci pentru a se asigura că stilul prinde viață, introducând o nouă motocicletă Moto Guzzi V7 în ediție limitată.

Gucci

Motocicleta are roți negre, faruri, oglinzi, evacuare, carcase laterale, carcase motor; detaliile sunt destul de impresionante, iar rezervorul este acoperit cu un imprimeu de camuflaj realizat de Palace și împodobit cu o insignă aurie Palace Gucci. De asemenea, șaua din piele maro închis prezintă modelul Guccissima și este completată de un set de bagaje de voiaj Gucci montate pe ambele părți.

Gucci

Realizată în ediție limitată, cu doar 50 de unități disponibile, Moto Guzzi V7 se lansează ca parte a colecției Palace Gucci vineri, 21 octombrie 2022, și va fi disponibilă pe platforma Gucci Vault și în magazinele pop-up selectate.

În ceea ce privește prețul motocicletei, brandurile au încercat să fie discrete, deși o scurtă căutare online va arăta o MOTO GUZZI V7 clasică disponibilă la prețuri între 8.000 și 10.000 de lire sterline, așa că vă puteți aștepta să plătiți puțin mai mult pentru noul model în ediție limitată.