Cea de-a doua ediție a unicului eveniment „AstroAnima”

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 08-09-2023

în: News

AstroAnima

În data de 8 octombrie 2023, la ora 11:00, în Sala Luceafărul, are loc cea de a II-a  Ediție a unicului evenimentul Astro – Spiritual “AstroAnima”. 

Una dintre temele care sunt abordate în această ediție vine în ajutorul părinților de copii stelari ce ne trag un semnal de alarmă că umanitatea este în evoluție, iar noi avem nevoie să fim ghidați prin înțelegerea aspectelor planetare cu care vin acești copii. Cea de-a doua temă ne ajută pe noi toți să înțelegem că energia feminină, emoția, grija, armonia sunt cele care ne ajută în momentul de față să susținem viața prin iubire.

Ca și anul trecut, cei care vor fi pe scenă sunt conferențiari Astro – Spirituali care au studiat și cercetat aceste zone, venind cu argumente pertinente, astfel încât calitatea este cea care primează.

Pe scenă vor fi :

Oreste Teodorescu – primul prezentator TV care a venit cu aceste teme.

 Astrologii Sanda Ionescu, Camelia Pătrășcanu, Ion Hristescu – ce vor susține conferințe bazate pe analize și cercetări astrologice, dar pe înțelesul publicului.

Suada Agachi – specialist in tehnici de citire a chipului

Eduard Agachi – numerolog, fiind consultant a mii de hărți bazate pe numerologie.

Așa cum v-am obișnuit și în ediția trecută, vom avea și entertainment prin artiști care vin cu tematica ediției: Claudia Bacuta – Sound healing, Florin Ionescu – Percuție, Robert și Irina Indrei – trupa “Two To Tango”, iar cel care va închide această ediție este micul geniu reprezentant al acestor copii stelari, Rareș Prisăcariu.

Ca și anul trecut, acest eveniment este dedicat publicului care își dorește dezvoltare personală și înțelegerea a ceea ce se întâmplă azi cu lumea.

Biletele se găsesc pe entertix.ro și myticket.ro și la casieria Cinema Luceafărul.